снимка: JOY България

 “Когато бях малка, с родителите ми често почивахме във Варна”, разказва пред JOY България певицата Инна. 25-годишната звезда е корица на новия, августовски брой на списанието, в който говори за семейството си, за стила, както и за благотворителните си каузи.

“Във вашата родина се запознах с толкова много интересни хора. София ми допада много, хубав град е”, ентусиазирано споделя Инна, чието истинско име е Александра. Певицата разкри, че Инна всъщност е галеното име, с което дядо й се е обръщал към нея. “Много го обичах, беше един от най-важните хора в живота ми, така че, когато настъпи момента да си избирам артистичен псевдоним, това име беше първото, за което се сетих, и оттам насетне нямах абсолютно никакви колебания!”

Тя е толкова близка с родителите си, че понякога дори ги взима със себе си, когато пътува за концерти. Инна обича и да носи дрехите на майка си. “Нося нейните дънки, както и някои от блузите й”, казва звездата. Перфектната си форма пък поддържа с фитнес, танци, плуване и каране на колело, а “любимата й глезотия” е масаж със зехтин.

Teenzona_team
13 Юли 2012 г.