“Now I lie here in the wet patch in the middle of the bed,
I’m feeling pretty damn hard done by; I’ve spent ages giving head”.

Лили Алън, Уудсуърт на MySpace поколението, както я наричат, се завръща с дългоочакван втори албум. “It’s Not Me, It’s You” ще излезе на 9 февруари 2009 от Regal Recordings/ EMI (Анимато Мюзик).

Албумът включва 12 съвсем нови песни и е втори за Лили след дебютния й “Alright Still”, който направи продажби от над 2.5 милиона копия по целия свят и от който се изстреля могъщия номер 1 хит “Smile”. Това парче, както и още няколко последвали и също толкова завлдяващи сингъла донесоха масивно световно внимание на тогава 21-годишната певица. Феновете и критиката са единодушни – Лили Алън е не само едно от най-талантливите нови открития, но и един от най-иновативните артисти въобще.

Успехът за Лили идва и след поредица от много приятни колаборации с хора като Роби Уилямс, Марк Ронсон, Дизи Раскал, Джейми Ти и Kaiser Chiefs. Всичко това само обогатява имиджа й на световно разпознаваем и много интересен артист.

Две години по-късно, “Its Not Me, It’s You” идва, за да продължи статуса й на невроятна поп певица, а парчетата обещават да са много напредничави. Всъщност е доста просто – Лили е истинска поп звезда от 21 век. Както казва самата тя, в новия албум е всичко онова, което тя прави най-добре. И всички с повишено внимание очакваме от тази премиера една наистина великолепна колекция от нова музика.

Ето какъв ще бъде и траклиста на албума:

Everyone’s At It
The Fear
It’s Not Fair
22
I Could Say
Go Back To the Start
Never Gonna Happen
Fuck You
Who’d’ve Known
Chinese
Him
He Wasn’t There

Преди излизането на албума през февруари, на 26 януари ще излезе и пилотният сингъл - “The Fear”.

А плановете на Лили Алън за 2009 включват още и много тур дати.

Със съдействието на Анимато Мюзик/EMI.

Teenzona_team
30 Окт 2008 г.

Коментари: 4
f_lora #1, 30 Окт 2008 г.
Само аз ли не знам коя е Лили Алън!?
DIGHeaD #2, 30 Окт 2008 г.
вероятно не, ама Лилито си е голяма )
The_Kiss #3, 01 Ное 2008 г.
О.о супееееррр...от кога чакам нов албум...
mynik_f #4, 02 Ное 2008 г.
И аз не занм..