Snoop Dogg обяви, че ще издаде ново заглавие почти веднага след последния си студиен албум, което ще се казва More Malice: Deluxe Album and Movie, а премиерата му е заложена за 23 март 2010. Новият албум ще включва 5 парчета от вече издадения “Malice N Wonderland” плюс 5 съвсем нови трака и 2 ремикса. В More Maliceще бъде включено и съвсем ново кратко филмче със заглавие Malice N Wonderland The Movie, в което участват Snoop (в главната роля), Jamie Foxx, Xzibit, Nipsey Hussle и други.

Първият сингъл от More Malice е така чаканият от феновете ремикс на любимото им парче “I Wanna Rock” с участието на суперзвездата Jay Z. Кралете на двете крайбрежия хващат микрофона, за да превърнат парчето в абсолютен клубен химн, продуциран от Scoop Deville. Парчето на Snoop Dogg и Soulja Boy “Pronto” също се е сдобило с ремикс.

В допълнение към новата музика има и 40-минутен екшън в пакета под формата на филмче, което разказва историята на супергероя Малис-а (в ролята Снуп) и неговия криминален Град на Чудесата, чиято сигурност е единствено в ръцете на Малис-а, който се бори с престъпността и се опитва да възстанови мира в квартала. Музиката от албума пък е саундтрак на драматичната мини лентата.

Снуп казва: “Реакциите към последния ми албум Malice N Wonder бяха толкова невероятни, че просто няма как да не дам продължение за феновете. Те го искаха, а аз просто им го давам. Исках и всеки да получи нещо специално, затова е и филмът, с моя милост в главната роля. Моята дружка Джейми Фокс се включи също, а между екшъна и сюжета хората ще останат супер изненадани.”

More Malice
Траклист:
1. I Wanna Rock (The Kings G-Mix Featuring Jay-Z)
2. Protocal
3. So Gangsta (Featuring Butch Cassidy)
4. Upside Down (Featuring Nipsey Hussle and Problem)
5. House Shoes
6. That Tree (Featuring Kid Cudi)
7. Different Languages (Featuring Jazmine Sullivan)
8. Pronto (G-Mix Featuring Soulja Boy Tell ‘Em and Bun B)
9. Luv Drunk (Featuring The Dream)
10. You're Gonna Love Me (Featuring Mac Lucci)
11. 2 Minute Warning
12. 1800 (Featuring Lil Jon)


Албумът на Snoop Dogg Malice N Wonderland е на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI.

Teenzona_team
05 Фев 2010 г.