Димитър Ковачев – Фънки, Дони и фолк грацията Мария ще оценяват кандидат идолите в Music Idol 3, съобщиха организаторите. Тримата разкриха любопитни подробности за третото издание на музикалното шоу в предаването нa bTV “Тази сутрин”.

След като в първото българско издание на формата Дони беше част от журито, а във второто – музикален продуцент – тази година поп изпълнителят ще се заеме и с двете функции. От Дони ще зависят и музикалните задачи по време на големите концерти, които ще стартират напролет. Тази година кандидатите за музикална слава ще трябва да се справят с доста по-трудни задачи в различните кръгове от предишните издания на шоуто.

След като в две поредни години мястото на представителите на поп-фолк бранша в Music Idol беше заемано от Глория и Есил Дюран, тази година това ще стори една от най-младите и обичани звезди – Мария. Фолк дивата има зад гърба си шест албума и множество концерти, голяма част от които извън страната.

Най-коментираният член на журито от миналогодишното издание на шоуто – Димитър Ковачев – Фънки - отново ще бъде безкомпромисен при оценяването на кандидат-идолите. Рокаджията сподели, че само с аргументирана и сериозна критика може да се избере новият успешен музикален идол на България и че именно на това се дължат успехите на победителите в първите две издания на Music Idol – Невена и Тома.

Освен тримата членове на журито заслуга за подбора на музикалните таланти ще имат и различни български звезди, които са успели да направят кариера извън границите на България. Във всеки град по време на същинските кастинги като гост жури ще гостува по една звезда.

Голямото надпяване ще започне от Варна, където талантите ще бъдат прослушвани от 24-и до 27-и януари. Следващите градове ще бъдат Бургас, Пловдив и Скопие. Регионалните кастинги ще приключат отново в София, където ще стане ясна и точната бройка на талантите, които ще продължат в следващата фаза на шоуто.

Записването за участие ще продължи до 20-и януари.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
09 Яну 2009 г.

Коментари: 5
mani123 #1, 09 Яну 2009 г.
Скопие???
Servantes #2, 09 Яну 2009 г.
Ще е готино някой от кандидатите да влезне сбутилка бира и да я подаде на Мара.
g_girl #3, 09 Яну 2009 г.
И на мен ми направи впечатление - Скопие? Това май няма да стане!
dafi_bs #4, 10 Яну 2009 г.
софия бре може би ще го гледам, но очаквах по-интересно жури...
f_lora #5, 10 Яну 2009 г.
Бе според мен си е баш Скопие!В тоя край на България има много музикални хора...