Още с дебютния си сингъл “Don’t Cha” постфеминистките доказаха, че са истинска наслада не само за очите, но и за ушите. И говорим за много уши! Три години след премиерата си първият им, едноименен албум PCD има продадени над 3 милиона копия само в САЩ и още толкова в останалата част на света. Стана поне златен в 36 държави, а от него излязоха общо 5 сингъла – “Don’t Cha”, баладата “Stickwitu”, “Beep” (с участието на will.i.am), “Buttons” (с участието на феноменалния Снуп Дог) и “Wait a Minute” (с участието на самия Тимбаленд). Албумът беше причината куклите да получат безброй международни номинации като MTV Music Awards (за Buttons), Американска музикална награда, Наградите на списание Билборд и, естествено, Грами!

В допълнение на всичко това, гърлите имат над 5 милиона даунлоуда на синглите, над 4 милиона продадени рингтона, 400 000 даунлоуда на видеоклипове и над 150 000 продадени копия на лайв DVD с концерта им от Лондон.

Днес, три години по-късно, продължават да властват с Doll Domination! Пилотният сингъл “When I Grow Up” е продуциран от Родни Джъркинс и влезе в Топ 10 на 16 държави. А видеото, режисирано от Джоузеф Кан им донесе втората награда MTV VMA Moonman.


Doll Domination също включва участието на горещи гост изпълнители. Родни Джъркинс се появява и в “Elevator”, Снуп Дог се завръща за “Bottle Pop”, а Тимбаленд разпръсква своята магия в парчетата “Magic”, “Halo”, “In Person” и "Whatchamacallit". Миси Елиът се включва в "Whatcha Think About That", а Ар Кели – в "Out of This Club".

Във впечатляващата “I Hate This Part” феновете ще открият перфектен поп, в който родената в Хавай вокалистка Никол ни отвлича през настроения като тъга, до объркване и страх, приготвяйки се да сложи край на една вече отдавна приключила връзка. Ако “Stickwitu” се превърна в женската ода за това как да запазим връзката си, “I Hate This Part” ще се превърне в техния химн на раздялата. В същото време последната песен от албума “I’m Done” е сладка балада, в която Шерцингер намира любовта, въпреки че... не я е търсила.

Траклист:

1. When I Grow Up
2. Bottle Pop feat. Snoop Dogg
3. Whatcha Think About That feat. Missy Elliott
4. I Hate This Part
5. Takin’ Over The World
6. Out Of This Club feat. R. Kelly and Pollow Da Don
7. Who’s Gonna Love You
8. Happily Never After
9. Magic
10. halo
11. In Person
12. Elevator
13. Hush Hush
14. Love The Way You Love Me
15. Whatchamacallit
16. I’m Done
17. Baby Love
18. Perhaps, Perhaps, Perhaps


Албумът на Pussycat Dolls Doll Domination е на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music с медийната подкрепа на Телевизия и радио The Voice.

Teenzona_team
06 Окт 2008 г.

Коментари: 3
MiMcHeToOo #1, 06 Окт 2008 г.
Аз пък не мога да ги понасям
The_Kiss #2, 06 Окт 2008 г.
мен само лекинко ме нервят,ама лекинко...те нали щяха да се разделят кво стана,алчност ли се зароди...
crazy_kari #3, 07 Окт 2008 г.
Imat hubavi snimki. A inache na mnenieto na celuvkata