със специалното участие на Кристина Агилера, Стиви Уондър, Кени Джи и др.Андреа Бочели в студиото по време на записите на “Amore”
фото: Вирджиния Рекърдс/Universal Music


24-ти февруари е датата, на която ще излезе новият албум на световноизвестния тенор – АНДРЕА БОЧЕЛИ. Българските фенове ще могат да си купят албума ‘Amore’ (у нас ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Universal Music) в деня на световната му премиера.

‘Amore’ е може би най-очакваният поп албум на Андреа Бочели, включващ популярни стандарти и песни на английски, френски, италиански и испански език. В албума като гост-музиканти участват Кристина Агилера (с дуета “Somos Novios”), Стиви Уондър (“Canzoni Stonate”), Кени Джи (“Mi Manchi”) и др.

В новия албум е включена и песента ‘Because We Believe’, специално написана за тенора от Дейвид Фостър, продуцент на албума и една от най-големите фигури в световния шоу-бизнес (Барбара Стрейзънд, Селин Дион, Фейт Хил, Лайнъл Ричи, Мадона, Марая Кери, Майкъл Джексън, Пол Макартни и мн. др.).

Андреа Бочели ще изпълни ‘Because We Believe’ на официалната церемония по закриването на Зимните олимпийски игри в Торино на 26-ти февруари. Очаква се церемонията да бъде наблюдавана от над 1 милиард души по света.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
26 Яну 2006 г.