От няколко месеца радио FM+ звучи в национален ефир по нов, невероятен начин. В цялата страна сега се чуват уникалните нови сигнали на водещата станция, записани и мастерирани в Австрия. Първото частно радио в България отправя и съвсем ново послание към своите верни слушатели. “ЖИВОТЪТ Е ПЕСЕН!” и това не е само рекламен слоугън. А настроение, което в комбинация с най-добрата музика от 80-те години до днес, наистина зарежда само с усмивки.


За всички, които не спират да живеят с музиката, сега в една забележителна колекция са събрани някои от най-запомнящите се песни от ефира на радио FM+. За първи път на българския музикален пазар се появява компилация с песни специално подбрани за перфектно настроение. Тези общо 15 легендарни парчета са се превърнали в химни на няколко различни поколения заради особената сила и страст към живота, която носят.

Тук са титаните Queen, Tina Turner и ABBA, последвани от нови звезди като Akon, Blue и Rasmus. Sonique с Alive и Shania Twain с That Don’t Impress Me Much защитават силното дамско присъствие на музикалната сцена от 90-те. В подобна тематична компилация, безпрецедентна на българския музикален пазар, няма как да не намери място What A Feeling на Irene Cara от супер филма на 80-те Flashdance. Един от бисерите в албума е кавърът на Geri Halliwell на култовата песен от 70-те It’s Raining Man, изпълнена в оригинал от изключителното дамско дуо The Weather Girls.

Feel Good Collection – няма нищо по-хубаво от хубавото настроение, наистина.

Various Artists - Feel Good Collection

1. Queen – Radio Ga-Ga
2. Tina Turner – The Best
3. ABBA – Chiquitita
4. Elton John – Your Song
5. Irene Cara – Flashdance… What A Feeling
6. Geri Halliwell – It’s Raining Man
7. Akon – Lonely
8. Roxette – Joyride
9. Blue feat.Stevie Wonder – Signed Sealed Delivered (I’m Yours)
10. Shania Twain – That Don’t Impress Me Much
11. Marta Sanchez – Dime La Verdad
12. Extreme – More Than Words
13. Sonique – Alive
14. The Rasmus – In The Shadows
15. Enigma – The Return To Innocence

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/Universal Music.

Teenzona_team
19 Дек 2006 г.