Предаването CITY Life по CITY TV за пореден път ви дава възможност да надникнете зад сцената на големите събития в българския шоубизнес. Тази седмица водещата Вяра ще ви разходи от София до Карлово, където бе специален гост на Миро на концерта му там.

От предаването ще разберете как протича подготовката за събитие от такъв мащаб, Миро сам ще разкаже любопитни детайли около първото си национално турне, виртуално ще присъствате на репетиция на певеца с балета му и ще научите подробности за предстоящите дати от турнето му.
Единствено екипът на CITY Life бе допуснат да пътува в автобуса на Миро и балета на Омиротворен, а камерата запечата незабравими кадри!

Един от най-вълнуващите моменти по време на снимките на тазседмичното предаване без съмнение бе изненадата, която водещата на CITY Life Вяра направи на Миро. Тя му отправи специално пожелание с помощта на деветгодишната Дженифър, която изпя безупречно последния сингъл на звездата “Август е септември”, с което и двете му пожелаха пълни зали с фенове, които да пеят с него.

Предаването CITY Life по CITY TV, медиен партньор на турнето Омиротворен, е всяка събота от 15.00 ч., а повторението му можете да гледате от 17.00 ч. в четвъртък.

Teenzona_team
19 Юни 2009 г.

Коментари: 1
Ruby_Bolger #1, 20 Юни 2009 г.
оффф хипер грозно се е припотил!!