На 17-ти януари в хотел „Бевърли Хилтън” в Бевърли Хилс се проведе 68-та церемония по раздаването на наградите „Златен Глобус” за 2011-та год. Водещ на събитието беше английският комик Рики Джервейс. Носителите на "Златен Глобус" се определят от около 90 членове на Асоциацията на чуждестранните журналисти, акредитирани в Холивуд.

Песента „You Haven’t Seen The Last Of Me”, композирана от световноизвестната авторка Даян Уорън, спечели Златен Глобус за „Най-добра оригинална песен към филм”. Сингълът се изпълнява от поп иконата Шер, която във вечерта на наградите представи на живо „You Haven’t Seen The Last Of Me”. Песента е част от едноименния саундтрак към филма на Sony Pictures “Burlesque” („Бурлеска”), издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment и е първият запис на певицата от 7 години насам.

Междувременно „Haven't Seen The Last Of Me” зае #1 в денс чарта на Билборд, което превръща Шер в истинска легенда в света на шоу бизнеса: официално тя вече има номер 1 хитове в продължение на шест десетилетия – 60-те години до днес.

Освен изпълненията на Шер, саундтракът „Burlesque” включва нови песни, написани и записани от носителката на 5 награди „Грами” - Кристина Агилера. Саундтракът съдържа и кавъри на "Something's Got A Hold On Me" и "Tough Lover" на Ета Джеймс и "A Guy What Takes His Time" на Mае Уест, всичките в изпълнение на Кристина Агилера.

„Burlesque” е филмовият дебют за Кристина Агилера (в главната роля), където тя си партнира с Шер, за която това е първата голяма филмова роля от 1999. Премиерата на филма „Burlesque” се състоя на 24-ти ноември миналата година

Траклист:

01 Something’s Got A Hold On Me Christina Aguilera
02 Welcome To Burlesque Cher
03 Tough Lover Christina Aguilera
04 But I Am A Good Girl Christina Aguilera
05 Guy What Takes His Time Christina Aguilera
06 Express Christina Aguilera
07 You Haven’t Seen The Last Of Me Cher
08 Bound To You Christina Aguilera
09 Show Me How You Burlesque Christina Aguilera
10 The Beautiful People (from Burlesque) Christina Aguilera

Със съдействието на Sony Music / Virginia Records.

Teenzona_team
18 Яну 2011 г.