Monster Energy, енергийната напитка, предпочитана от групи като Linkin Park, Avenged Sevenfold и Rob Zombie, е вече на българския пазар. Напитката е насочена към младите хора, има над 7.5 милиона почитатели във Facebook и се свързва с екстремни спортове и рок музика.

Eкстремните спортове, подкрепяни от търговската марка, са оф-роуд състезания, сноуборд, сърф, мотокрос и Moto GP с рекламно лице - многократният световен шампион Валентино Роси. Алтернативните спортове, свързвани с енергийната напитка, са BMX демонстрации, планинско колоездене, скейтборд, състезания с джетове и други.

Като част от стратегията си в подкрепа на пънк и рок банди Monster Energy подкрепя и някои от най-известните летни музикални фестивали като Sonisphere, Warped Tour и Project Revolution. Последните музикални новини около Monster Energy са свързани с изявите на най-новото рекламно лице на напитката - легендарният китарист на Guns N’ Roses - Slash, който взривява музикалната сцена в дует с Fergie в песента Beautiful Dangerous, докато пие Monster Energy.

Всички, които ценят качествата на енергийните напитки, ще могат да се насладят на трите разновидности, предлагани на българския пазар в метална опаковка от 500 мл: Monster Energy, Monster Lo-Carb - нискокалорична и Monster Ripper със съдържание на 50% плодов сок от ананас, ябълка, гуава и маракуя. Monster Ripper e първата енергийна напитка на българския пазар с висок процент плодово съдържание.

От първи декември най-зверското изживяване вече е в България!

Повече информация и видео клипове за Monster Energy можете да видите на следния Интернет адрес:
http://www.monsterenergy.com/

или в Youtube:
http://www.youtube.com/monsterenergy

Официален вносител Кока-Кола ХБК България.

Teenzona_team
14 Дек 2010 г.