снимка: www.sxc.hu

Американски сайт и сексолози изготвиха списък на десетте неща, които вашата настояща приятелка не желае да чува за бившата ви половинка, особено ако от думите ви се подразбира, че новата ви е далеч по-неопитна в кревата.

Първата ваша реплика, която трябва да изкорените от съзнанието си или да не изговаряте никога в нейно присъствие е: "Тя беше много дива и страшно луда в леглото". Тези думи ще подлудят всяка жена, дори и настоящата ви приятелка да е порно звезда.

Следващото нещо, което половинката ви не желае да чува от устата ви, е признанието, че бившата ви е модел с много красиво тяло, но неприятно лице. Това би накарало всяка жена да се почуди кое в нея не е наред.

Третият съвет на сексолозите е да не споделяте, че в училище сте били най-готината двойка, на която всички са завиждали. Дори и да е било така, това ще подразни нейното самочувствие и вероятно приятелката ви ще ви откаже да прави секс с вас довечера.

Извадете от съзнанието си идеята да й признаете, че бившата ви знае четири езика и в момента пише втората си книга.

"Бившата ми приятелка го правеше по този начин. Спри, не бива така", е реплика, която в никакъв случай не трябва да излиза от устата ви. Жените мразят чувството за вина и малоценност, следователно дори и да не е добра в леглото, сте длъжен да й го кажете по заобиколен начин като съвет.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
30 Ное 2010 г.