снимка: www.sxc.hu

Звучи невероятно, но е факт. Англичанката Мишел Томпсън всеки ден получава по 300 оргазма. Тя има диагноза "синдром на постоянното сексуално удоволствие", информира БГНЕС.

"Оргазъм докато чистя? Това за мен е най-нормалното нещо", разказва Мишел пред британските медии. Въпреки че подобно удоволствие за повечето жени изглежда силно примамливо, Мишел признава, че големият брой оргазми и създава проблеми и неудобство. „Най-трудно е да се скрие, когато съм на обществено място. Веднъж разговарях с продавача в супермаркета, когато получих и не успях да се сдържа", разказва Мишел.

След почти 10-годишен опит, неотдавна благодарение на документален филм за синдрома на сладкото удоволствие, Мишел разбира, че има още една жена, на която лекарите са дали същата диагноза на редкия синдром.

„Все още не знаем какво предизвиква този синдром. Възможно е да е свързан с нарушения в тази част на мозъка, която изпитва удоволствието. При всички случаи става въпрос за тежко нарушение", обяснява доктор Керъл Купър, невролог и сексолог, която изследва синдрома за постоянно сексуално удоволствие. Жените които страдат от този синдром имат сериозни проблеми, те не могат да работят и трудно си намират партньор.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
25 Юни 2009 г.

Коментари: 5
Ruby_Bolger #1, 25 Юни 2009 г.
за какво и е партньор
Servantes #2, 25 Юни 2009 г.
Всеки с проблемите си.
dafi_bs #3, 25 Юни 2009 г.
аз съм гледала един филм с една такава жена... филма по точно беше за това, че жените обичат по-млади мъже. и една жена беше на 40, а приятеля й на 25(примерно, не помня точно) иии тази жена беше болна точно от това. каза, че на повечето хора сигурно им се струва страхотно, но в действителност е нещо ужасно. не може да го контролира, а понякога прави и гърчове и ако е сама може да умре, защото си гълта езика..
Ruby_Bolger #4, 25 Юни 2009 г.
ммм да! аз не казвам, че е приятно... казвам, че не и трябва партньор, за да и обърква и смущава допълнително живота!!
crazy_teen4e #5, 26 Юни 2009 г.
Божеее