снимкa: K. Kendall

Една четвърт от потребителите на мобилни телефони благодарение на sms-услугата са открили, че тяхната половинка ги мами. Всеки пети от тях по погрешка е изпратил съобщение на партньора си вместо на любовника или любовницата си, показва проучване, направено в Австралия.

В анкетата са участвали 1200 потребители на мобилни телефони. 40% от потребителите изпращат най-малко по 7 sms-а. 15% казват, че използват тази услуга само в случаите на сватба или кръщене, а 14% признават, че са изпращали sms-и от църква.

Проучването е показало, че всеки трети потребител на gsm тайно проверява съобщенията на партньора си, в резултат на което този вид шпионаж е най-честата причина за раздяла. Жените, по-често от мъжете, проверяват с кого любимият си контактува, а най-добрата възможност това да се направи е когато той спи или е в банята.

Данните от проучването показват, че обикновено се откриват съобщения, изпратени като шега, който по-скоро имат за цел "убиване" на времето. Изследването сочи още, че 10% от разводите са свързани със sms-те, съобщи БГНЕС.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
26 Юни 2009 г.

Коментари: 3
Servantes #1, 27 Юни 2009 г.
А тия на снимката не са ли малко малки, ще ме прощанат авторите.
dafi_bs #2, 28 Юни 2009 г.
е какво като са малки и те пращат смс баща ми скоро получи смс "хей мишо колко имаш на матурите? класната не може да се свърше с теб"
crazy_teen4e #3, 28 Юни 2009 г.
Сервантес ми взе думите от устата.Не се връзва това,че партньорите изневеряват с картинката просто...Това пречи,че са малки.А иначе смс-а на баща ти ме уби ;D Мен отдавна не са ми пращали смс по погрешка.Само нарочно