снимка: www.sxc.hu

Скромен и срамежлив? Тази лоша комбинация директно ще ви прати в списъка с необвързаните мъже, защото ако не можете да изтъкнете колко брилянтен човек сте, няма да успеете да спечелите нито едно женско сърце.

Мъже, пазете се: проучване показа, че жените не харесват скромните мъже. Вместо това дамите си падат по самонадеяни типове с арогантно поведение, отколкото по тромавите и добродушни момчета.

Мъжката скромност е непривлекателна черта и не би заинтригувала нито една жена. Но по-срамежливите нежни половинки продължават да подбуждат интереса на силния пол. Освен това резултатите от проучването показват, че жените са по-склонни да станат по-самоуверени за разлика от противоположния пол, пише БГНЕС.

Експертите обясняват, че натискът от страната на жените да превърнат своите партньори в мачовци, може да бъде вредно за мъжкото здраве. От мъжете се очаква да бъдат силни и успели в бляскави доспехи, но ако покажат слабост, биха могли да бъдат сметнати за женствени. За това мъжкото физическо и психическо здраве може да пострадат от преследването на мъжкия идеал.

Източник: Dariknews.bg

Teenzona_team
08 Юни 2010 г.