Рапърите 50 Cent и The Game обявиха примирие. Двамата дадоха пресконференция на 9 март в Центъра за изследване на черната култура Шомбург, за да направят благотворително дарение на Харлемския хор на момчетата и музикалната програма към училището в Комптън.

“Създавам нова фондация - G-Unity, която да помага на хората да преодоляват трудностите и да подобрят живота си, да им помага да продолеят недостатъците си” – казва 50 Cent. “Осъзнах, че за да съм полезен, трябва да преодолея и някои от моите. Game и аз трябва да дадем пример на обществото“.

The Game допълва: “Мисля, че това е реална възможност да покажем на хората силата на нашето общество. 50 и аз доказахме, че истинските недостатъци и проблеми могат да бъдат разрешени с истински разговор. Това е и голяма стъпка за моята организация Блек Уол Стрийт. Може би ще успеем да спасим няколко живота…така, както рап музиката спаси моя.”

Блек Уол Стрийт, описвана от медиите като “движение” е и шоубизнес компания, и обществена програма за бизнесразвитие и образование.

G-Unity е фондация, която дава помощи на нефинансови организации, като главната цел е подобряване качеството на живот на бедните и тези в неравностойно положение. Цел на фондацията G-Unity е и да подчертае голямото значение от подкрепата на академичните институции в усилията на учениците да придобият първокласно образование.

Със съдействието на: Virginia Records.

Teenzona_team
15 Мар 2005 г.

Коментари: 8
vo4i #1, 15 Мар 2005 г.
malii vlubena sum v 50 cent !Maliiiiiiiiiii obi4am go{} !Vie (ako niakoi go pro4ete de )ko mislite za nego?
vo4i #2, 16 Мар 2005 г.
obi4am gooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
black_sexy_lady #3, 17 Мар 2005 г.
Az sa6to mnogo go haresvam!Stra6en e
vo4i #4, 17 Мар 2005 г.
maiko 6te go iziam!
terry #5, 17 Мар 2005 г.
abeee kefka mee mnooogggo mnooogo si padamm po negriteee a vieee
vo4i #6, 19 Мар 2005 г.
i az opredeleno me diviat ! )))
BLOODy #7, 01 Апр 2005 г.
Аве тия деца нема ли да пораснат... сключили те примирие, че ако не го бяха сключили кфо? Щеше да има глобална война ли? Уф деа и децата, звучат като "нееее тука си играя аз, ти ходи там да си играеш". Еб*л съм ги и рапърите.
BLOODy #8, 02 Апр 2005 г.
уф ве не моа просто да се сдържа да не ги нахрана тия паляци ве. Погледнете само Фифти, че тоя паляк гледа тупо кат за двамата ве, погледа му е на типичен български шоп, липсфа му само каруцата и галошите и е готоф за нивата.... за кадето е и интелекта му. Па тоя Game Боже Боже. Може ли на тфа да се вика човека, те сигурно хората му го викат е така от респект от ония години когат бутаха колички по уличките. Ина4е физиономията определено е на човек дет е бутнал кола по улицата... с нос ф бронята. Неам думи, лудите РнБ звезди (нали не предполагате че праат рап?).