Снимка: Animato Music/ EMI

Билетите за турнето на Spice Girls бяха пуснати в продажба вчера и веднага разбиха всички рекорди – бяха изкупени за впечатляващите 38 секунди!!!

"Абсолютно драматичен момент – продажбите стратираха на живо и феновете буквално ни бомбардираха с имейли,” разказва шефа на Ticketmaster Крис Едмъндс.

Заради феноменалният интерес, Spice Girls ще се върнат след Коледа в Лондон за още няколко шоута. За момента са потвърдени 10 техни вечери в London o2, билетите, за които бяха разпродадени мигновено. И след колосалния интерес промоутърите 19 Entertainment, компанията на Саймън Фулър, която ги представлява глобално, преговарят за допълнителни дати през януари.

Когато концертите бяха обявени на 28 юни тази година, над един милион души в Обединеното Кралство заявиха, че искат да гледат момичетата на живо в Лондон. Всички тези, заявили интереса си, бяха уведомени вчера сутринта по мейл, че билетите вече са в продажба. За секунди британското турне на „Подправките” се разпродаде, а когато и две допълнителни дати бяха добавени, процедурата се повтори със същия успех.

Всичко това вероятно ще доведе до промени в някои от датите на Spice Girls в Южна Америка и Далечния Изток. За нова информация феновете трябва да проверяват на http://www.thespicegirls.com, където първо що излизат всички новини.

Турнето стартира във Ванкувър на 2 декември 2007 преди да прекоси Америка. На 15 декември Spice Girls пристигат в Обединеното кралство, за да направят своето първо шоу след пауза от над 10 години. Ще ги чакат 15 000 нетърпеливи фена!

Билетите за концертите във Великобритания са на цени от £55 и £75. Феновете, които чакат за билети, трябва да се регистрират на уебсайта http://www.thespicegirls.com. Скоро там ще има ново инфо.

Със съдействието на Анимато Мюзик / EMI.

Teenzona_team
03 Окт 2007 г.

Коментари: 5
f_lora #1, 03 Окт 2007 г.
малеееей 38 секунди.... ....и все пак не ми се вярва,че ще бъде кой знае какво шоу...
r_love_i #2, 03 Окт 2007 г.
burzi sa
DIGHeaD #3, 03 Окт 2007 г.
отврат..
flora_606 #4, 11 Окт 2007 г.
az nikoga ne sam im haresvala pesnite .......... haresvam samo 1.......................
ivkaaa #5, 12 Окт 2007 г.
haresvat gi kupuvat ise nabutvat jestoko kak haresvat tiq kurvi