Футбол, красиви момичета по шорти и безкомпромисен хитов саунд са формулата на успеха за денс химна Watch Out

Това лято със сигурност е белязано от футболната магия на европейското първенство в Швейцария и Австрия. Този месец дори и нежната половина на човечеството играе футбол! Ако не вярвате – уверете се сами с новия видеоклип на Алекс Гаудино – Watch Out!

В него италианският диджей е събрал една дузина предизвикателно облечени топ манекенки, които показват завидна техника, умения и спортна злоба с топката в крака. Всъщност, самите крака също не са за подценяване, а “футболистките” доказват, че наистина се намират в доста добра форма.

Новото видео на италианския топ диждей Алекс Гаудино е една от големите изненади на музикалния пазар този месец, като то вече дебютира и в българския тв ефир. Watch Out със сигурност е едно от най-секси нещата, които могат да бъдат свъзрани с футбола. Самите момичета пък показват и всички хитрини, съпътстващи играта като пощипване по задните части и разкъсване на фланелката на противниковия играч.

След като видеоклипът към предишния голям хит на Алекс Гаудино – Destination Calabria бе избран за най-секси изпълнение за 2007 г. от читателите на британския в. “Сън”, то сега италианският диджей продължава да провокира феновете в характерния си неустоимо секси стил. Футбол, красиви момичета и хитова съвременна денс музика – това е Гаудино и суперпарчето Watch Out.

Самото изпълнение също съдържа именно онази нотка нeотразим и сексапилен саунд, която влиза в тялото още от първото слушане. Този път вокалите са дело на Shena, а впечатление отново прави и саксофонният семпъл, който е взет от големия афро хит от 80-те “Papa’s Got A Brand New Pig Bag”. Геният Гаудино е създал още едно невероятно парче, в което няма слаб елемент – от основната мелодия, през силните вокали, ултра модерния бийт – Watch Out със сигурност е първият масивен клубен хит за 2008 г.

По него диджеят е работил по познатата си система за перфектно настроение: “Правя хаус музика на 360 градуса, която да те накара да се изпотиш и да разтърси цялото ти тяло”, споделя Алекс Гаудино. Парчетата му наистина притежават невероятна атмосфера и изискан секси хаус бийт, които вече се превърнаха в негова запазена марка.

Новото парче Watch Out е поредният пример за това какво представлява съвременната клубна музика в целия й блясък.


Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
13 Юни 2008 г.

Коментари: 4
crazy_teen4e #1, 13 Юни 2008 г.
Ой леле...
DIGHeaD #2, 13 Юни 2008 г.
мм мен лично ме разочарова..парчето звучи интересно, но не е мн по-различно от предното му, а клипа е с абсолютно същата визия, която ме дразни...и нз защо но имам чувството че не е мн нова песента, сякаш съм я слушал отдавна, и не защото е със семпъл от някое ретро...
f_lora #3, 13 Юни 2008 г.
Тая песен толкова ме дразни,че няма накъде повече... А клипа е ужасен....
Ros3n #4, 24 Юни 2008 г.
Песента не ме радва особено, но мацките са яки