Измина точно една година от появата на един от най-горещите албуми, издавани през последните години - Loose на Нели Фуртадо.


За тази една година дивата постигна уникален успех с всички свои сингли, което направи албума 5 пъти платинен в Канада, 4 пъти в Ирландия, Русия и Швейцария, 3 пъти в Германия и Полша и 2 пъти в почти всички кътчета на света.

Loose оглави и европейската класация за албуми и все още е в топ 10.

“Say It Right” стоя на върха на чарта на Стария континент цели 5 последователни седмици, завладявайки тотално ефира както у нас, така и във Франция, Норвегия, Германия, Холандия. Сингълът в момента #8 в европейската даунлоуд класация.

За Loose Нели споделя: “Албумът ми позволи да се разкрия по много различни начини. Аз съм и съавтор на текста на Promiscuous, до сега не бях правила такова нещо. Много екстремно усещане, защото ми позволи да експериментирам с интерпретирането на образ, на герой, който след това пренесох във видеото към парчето.” Нели Фуртадо също така цитира имената на Блонди, Толкинг Хедс, Мадона и Принс като артисти, повлияли на албума. “Избирахме разни сюрреалистични, театрални елементи от музиката на 80-те. Онези неща, които те карат да се размечтаеш. Мистериозен, полунощен звук. Това направи албума някак интуитивен. Иска ми се хората да могат да се пренасят някъде с музиката и да се отдават на най-първичните си импулси чрез нея.”

Нели ще почете паметта на принцеса Даяна на специален концерт на стадион Уембли на 1-ви юли. А в края на същия месец ще изнесе и две шоута в Португалия.

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

Teenzona_team
24 Юни 2007 г.

Коментари: 4
frosting_girl #1, 05 Юли 2007 г.
mnogo mi dopadat pesnite i,tq edna ot liubimite mi pevici
frosting_girl #2, 05 Юли 2007 г.
koito vsyshtnost sa malko de
barbie_veni #3, 12 Юли 2007 г.
a moite sa reana possycat dols ferge i dr te sami lwbimki
favoritkata #4, 04 Мар 2008 г.
ne6to imam neponosimost kam taq.. deistva mi na nervitee