Популярната виртуална банда Горилаз са настоящата група в А списъка на най-желаните артисти, които ще посрещнат камерите на известното предаване на музикалната телевизия MTV – “MTV Cribs” в дома си.

(По-надолу в текста ще откриете датите и часовете на излъчване!)


Сатанист и непоправим престъпник, както сам се определя, Мърдок Николс (басистът на Горилаз) ще бъде ръководител на екипа на предаването, когато започне обиколката в прочутите “Конг Студиос”, които, според слуховете, разкриват прекрасна гледка към обширно гробище. Домът на групата, където живеят и четиримата членове, е снабдено със собствено звукозаписно студио, частен киносалон и закрит паркинг. Рецепцията на имението е украсена с портрет на Уинстън Чърчил, който се хвали със заловен зелен мохикан. Самият рецепционист е облечен като Дявола. Имението е толкова голямо, че има карти на коридорите, а самият Мърдок не може да си спомни 48 или 49 стаи има.

По сценарий, когато екипът пристигне и камерите започнат да снимат, Мърдок ще посрещне гостите, загърнат само по износена кърпа за ръце. Малко по-късно, домакинът ще се държи неприлично пред камерата, унижавайки предишните участници в “MTV Cribs”. Думите му ще са: “Гледал съм няколко епизода на шоуто и показваните къщи изглеждат по един и същи начин. Първото нещо, което всички тези селяни правят, когато забогатеят, е да си купят някоя голяма и кичозна къща, проява на много лош вкус! И на това му викат култура? Те нямат ни най-малка представа какво е естетически вкус!...Абсолютни селяни и мекотели!”

Участници в телевизионното шоу са били Миси Елиът, Марая Кери, Роби Уилямс и Саймън Коуел.

Първото нещо, което ще заснемат камерите на “MTV Crubs”, е студиото на Горилаз, където са записани най-големите им хитове. Стените на студиото са украсени с графити, голяма част от които са дело на сътрудника на Горилаз и холивудски ветеран Денис Хопър.

Камерите ще заснемат личните стаи на ТуДи и Нуудъл. В спалнята на Нуудъл беше заснет клипа към парчето “Dare”. Обиколката завършва в просторния закрит паркинг, където е паркиран известният джип на Горилаз, заедно с личния автомобил на Мърдок.

7-минутният запис на анимираната версия на “MTV Cribs” възниква като идея веднага след грандиозното изпълнение на Горилаз на церемонията по раздаването на наградите на MTV Europe в Лисабон. Тогава групата премина всякакви технологични бариери и излезе на сцената в триизмерен образ. Изпълнението на Горилаз ги определи като най-добрата група на вечерта и засенчи всички останали световни артисти. Последният албум на квартета – “Demon Days” – се продаде в милиони копия, а синглите от него стигнаха върховете на класациите.

MTV European

Feb-11-06 8:30pm
Feb-25-06 8:30pm
Mar-03-06 2:30pm
Mar-04-06 12:30pm
Mar-05-06 11:30am

У нас албумът е издаден от Анимато Мюзик/ EMI.

Teenzona_team
27 Яну 2006 г.

Коментари: 1
love_in_amerika #1, 27 Яну 2006 г.
spored men taq grupa e super!