Днес, 24-ти октомври, в Лондон пионерите от анимационната група Горилаз обявиха своето участие на церемонията по раздаването на най-престижните музикални награди в Европа – тези на MTV.
Четворката, която постигна мултимилионни продажби на последния си албум “Demon Days”, ще прекрачат всички технологични граници по време на участието си. Анимационните герои обещават да създадат истинска революция в областта на холограмата. На сцената с тях ще се изправят и De La Soul. Това ще е прецедент в историята на живото, концертно изпълнение в цял свят.
Албумът “Demon Days” излезе по-рано тази година и завоюва класациите още с първия си сингъл “Feel Good Inc”, който освен това има номинация в категорията за “Най-добър видеоклип”. Горилаз са номинирани още в четири категории – “Най-добра група”, “Най-добра песен”, “Най-добър поп” и “Най-добро изпълнение на британска и ирландска група”. Феновете на групата могат да проверят дали Горилаз са най-добрите на 3-ти ноември, когато в Лисабон ще се проведе церемонията на MTV Europe.
Новият албум на Горилаз е изключително успешна комбинация от хип-хоп, рап, дъб, латинско и африканско звучене. За класата на “Demon Days” допринасят изпълнители като Нена Чери, Руутс Манува и Шон Райдър.
Освен Горилаз, на сцената ще се появят Ейкън, Колдплей, Роби Уилямс, Пусикет Долс, Блек Айд Пийс и много други.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
25 Окт 2005 г.

Коментари: 3
love_in_amerika #1, 25 Окт 2005 г.
TEQ MN ME KEFQT-E PONE DVE TEHNI PESNI
SaRa #2, 26 Окт 2005 г.
dam...gotini sa!hubavi pesni4ki imat
music_fenka #3, 01 Ное 2005 г.
COOL!!!