Президентът на Колумбия Алваро Урибе обяви Хуанес за “Най-великият посланик на Колумбия”, след като звездата изнесе невроятен концерт в Европейския парламент на 19 април. Колумбийската звезда не само стана първия поканен музикант в сградата на Парламента в Брюксел, запазена единствено за евро-депутати и световни политици от висок ранг, но и успя да съдейства за получаването на специална помощ от Евросъюза в полза на страната си. Два милиона и половина евро ще получи латиноамериканската държава за каузата “Колумбия без военни мини”. Певецът е лично ангажиран с този сериозен за страната проблем. За последните 15 години 4 500 души в Колумбия са починали вследствие на стъпване върху противопехотна мина. Много от жертвите са деца.

Певецът, сравняван с Куинси Джоунс, от самото начало на кариерата си помага на жертвите от противопехотните мини и апелира за спирането на използването на този вид оръжия в страната му. Съвсем скоро Хуанес ще изнесе в Ел Ей благотворителен концерт в полза на пострадалите.

Междувременно сингълът A Dios Le Pido на Хуанес влезе в Топ 20 на Германия, Франция, Австрия и Швейцария, а La Camisa Negra атакува успешно хит чартовете на още 5 територии тази седмица! В Ирландия парчето се изкачи на 13 място!


Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/ Юнивърсъл Мюзик.

Teenzona_team
02 Май 2006 г.

Коментари: 5
DaNiTo_f #1, 02 Май 2006 г.
Ex..toq huanes be...
sarceto #2, 02 Май 2006 г.
Ех....Ех.....Ех.....
Slim_shady_girl #3, 04 Май 2006 г.
q da ne se orvarq pederasa
very_1988 #4, 06 Май 2006 г.
jiva da ne bqx
-rey_is_the_best- #5, 06 Май 2006 г.
е как няма да не го обевят за посланник...с 4ерната му ризка стана толковва известен