Всички песни от първия концерт „Обичам 90-те” може да видите по City TV, този уикенд – в събота - 8 юни от 19:00ч и неделя - 9 юни от 10:00.

Само седмица преди второто издание на концерта „Обичам 90-те”, който миналата година събра близо 7000 фена, за един уикенд зрителите ще се пренесат в атмосферата на 90-те години с изпълненията на ICE MC, 2 Brothers on The 4th Floor, Captain Jack и DJ Sash! Шведската денс звезда Dr. Alban пък беше специалното участие в партито.

Цялото шоу ще се излъчи този уикенд по CITY TV, но цяла събота ще бъде посветена на хитовете от концерта. Повторението на концерта ще има и в сряда, 12 юни от 22:00 ч.

Тази година на сцената на „Обичам 90-те” ще се качат едни от най-големите звезди на това десетилетие - 2 Unlimited, SNAP!, NANA и, за втора година, най-обичания DJ SASH! За първи път в България ще дойдат Рей и Анита от оригиналния състав на 2 Unlimited. Групата е една от най-известните евроденс формации с 16 хита в първата десятка на музикалните класации. А благодарение на радио ENERGY, двама ще имат възможността да се срещнат с любимците очи в очи.

Teenzona_team
07 Юни 2013 г.