Между 28 и 30 юни тази година страната ще бъде разтресена от Rock The Balkans! Първото голямо име на събитието вече е потвърдено и това са Limp Bizkit! Билетите влизат в продажба на 10 април, а скоро ще има детайли и за останалите рок машини, които ще се включат във феста!

Оригиналният състав на Limp Bizkit или Фред Дърст, Уес Борланд, Сам Ривърс, Джон Ото и DJ Летал се завръщат след осем годишна пауза. Дърст и Борланд заедно казаха: „Решихме, че сме много по-отвратени и отегчени от поп музиката, отколкото един от друг. Независимо от това, че поехме по различни пътища, разбрахме, че има огромна и уникална енергия точно между нас, каквато другаде не можахме да намерим. И точно заради това Limb Bizkit се завръща”.

Момчетата ще започнат световното си турне през пролетта, като минат през различни фестивали в Европа, включително и Източна Европа. Плановете им включват Русия, Украйна и Балтийските държави, където Лимп Бизкит все още не са ходили, както и на мегафестовете Рок Ам Ринг и Рок Им Парк в Германия. Вече е ясно, че ще има и българска дата!

Limp Bizkit ще забият за първи път у нас на 29 юни, стадион Академик! Датата е част от феста, организиран от Болкан Ентъртейнмънт – Rock The Balkans!

Групата планира и нов албум, който ще е първият им студиен от 2000 насам.

Първите три албума на групата са продали повече от 20 млн копия само в САЩ и още 13 милиона по света.

Продажбата на билети стартира на 10 април!!!

Teenzona_team
26 Мар 2009 г.