Една от най-скандалните гръпи се завръща триумфално.

* Световното турне на "Мотли Крю" започна на 5-ти февруари.
* Предстои издаването на нов компактдиск с най-големите хитове на групата, който ще включва и нов материал.
* Нов сингъл и видеоклип, разказващи за бурното минало на "Мотли Крю"
* Готов е и филмът, базиран на супер-продаваната автобиографична книга на Мотли Крю - "The Dirt"


"Мотли Крю" са една от най-успешните и влиятелни групи в историята на хард рока.

След основаването на групата, през 1981 година, читиримата – вокалистът Винс Ниил, басистът Ники Сикс, китаристът Мик Марс и барабанистът Томи Лий – са продали около 40 милиона албума, над 10 милиона билета за концерти, наслаждавали са се на всички опасни удоволствия /секс, наркотици и ...рок енд рол/, но най-вече са се превърнари в жива легенда, дори за тези, които не ги харесват.

През 2001 година бандата реши да документира, без да оставя нищо скрито-покрито, своята история в автобиографичната книга ‘The Dirt’. Тя се превърна в истински хит и постави рекорд, прекарвайки цели 10 месеца в списъка на бестселърите на вестник “Ню Йорк Таймс”. Добрата новина е, че сега ще можем да се насладим и на филмовата й версия, която се очаква през октомври 2005 година.

Преди това обаче четиримата се събраха в Лос Анжелис на 6-ти декември, когато обявиха официално своето завръщане и се качиха заедно в хеликоптер, в катафалка и най-важното – на сцена. Едно е сигурно – тази дата ще бъде отбелязана с червено в календара на рок меломана. Винс, Ники, Мик и Томи представиха своя нов сингъл и видео (‘If I Die Tomorrow’), обявявайки официално събирането си и предстоящо световно турне, след това продължиха с още три песни, представени на специално конструираната за случая сцена на “Сънсет булевард”.

Истинско събитие, имайки предвид факта, че музикантите са заедно за първи път от шест години насам!

Двойният компактдиск, който ще излезе на пазара през май, е събрал най-доброто на групата както и съвсем нови материали /продуцирани от Боб Рок/ и обещава да бъде нещо наистина специално за феновете на групата.

Накратко – групата, за която всички си мислеха, че вече няма да видят заедно на концерт, успя да ни изненада.

Let trouble commence!

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
27 Фев 2005 г.

Коментари: 1
DaChka #1, 11 Мар 2005 г.
haha tia da vi kaja 4estno ne gi znam nito sum 4uvala za tqh hehe moe i da imat qi track4eta de nz