Певицата Гита впечатлява с визия на латино дива, видеото е снимано за един уикенд на път към морето.

Готово е видеото към новия сингъл на актуалното българско денс дуо – Влади Радев и Гита, озаглавен "Make It Better". Снимките са отнели точно един уикенд, а първите сцени са заснети на около 50 км. от София и са съвсем в тон с лятното настроение на песента – на път за морето. Друга локация за кадрите е специално изграден подвижен декор в товарната част на огромен ТИР.

Визията на певицата Гита пък е поверена на Кристина Несторова и е във фламенко стил, който съвпада с латино звученето на "Make It Better". С гримa и прическата на двамата изпълнители отново се е заел Слав Анастасов.

Идеята за снимките се е зародила съвсем спонтанно. “Всичко беше много естествено и забавно – точно както песента”, споделя Гита. “Имахме проблеми с времето, тъй като по-голямата част от уикенда бе дъждовно и мрачно, но все пак успяхме да се справим. Екипът ни беше изключително организиран, благодарение на професионалното им отношение успяхме да постигнем този резултат", допълва Влади, който е и музикален продуцент на проекта. Интересното за второто видео на дуото, е че освен като главни действащи лица, Влади Радев и Гита правят и своя режисьорски дебют. "Смятаме, че в създаването на финалната визия на всеки един продукт, изпълнителите трябва да имат много активна роля. В крайна сметка, визията е един от основните елементи, представящи завършената идея на всяка една песен", коментират изпълнителите.

"Make It Better" е втори сингъл на денс дуото между Влади Радев и Гита, след дебютния им от миналото лято – "Summer Glory". Новата им песен залага отново на силно латиноденс настроение и лятна препратка към популярния Ибиса саунд. От тази седмица клипът към "Make It Better" вече е и в ефира на водещите музикални телевизии у нас.

Непринуденото, лятно и весело видео към новото българско парче - "Make It Better" на Влади Радев и Гита, гледайте тук:Със съдействието на Ka Music Plus.

Teenzona_team
07 Юли 2009 г.

Коментари: 1
crazy_teen4e #1, 09 Юли 2009 г.
Става : )