На 9-ти Юни в София, клуб “Black Box”, ще имаме уникалната възможност да видим и чуем една от най-влиятелните групи в екстремната музика на последното десетилитие! Концертът на металкор институцията “Хейтбриид” в България, организиран от Re-Act, е част от eвропейското им турне през Юни, което ще премине през всички големи летни фестивали и ще бъде единствената дата в източна Европа.


От днес, чрез мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg), стартира продажбата на билети за концерта. Освен хедлайнерите, като подгряващи групи на сцената на “Black Box” ще свирят специалните гости SMUT от Македония и FULL SIZE от Сърбия, както и софийският съпорт DEATH SQUAD.

Първите 100 билета ще бъдат на специална цена от 17 лева. След изчерпване на наличността им, билетите ще се продават на цена от 21 лева предварително и 25 лева на място в деня на концерта.

Бихме посъветвали всички, които желаят да присъстват на концерта на HATEBREED в София на 9-ти Юни, да си закупят билет своевременно, а не да оставят това за последния момент, защото вероятността всички билети да бъдат разпродадени още на предварителна продажба е твърде голяма!

В момента “Хейтбриид” работят върху следващата си тава с дългогодишния си продуцент Зеус (“Шедоус Фол”, “Терър”), а за миксирането ще се погрижи Майк Фрейзър (“Металика”, “Кълт”). Албумът се нарича “Supremacy” и се очаква да излезе на 29 август. През последното десетилетие групата непрестанно си прокарваше път през хеви метъл братството, за да се превърне в една от най-продаваните лайв метъл банди, благодарение на желязната дисциплина, непрестанните турнета и безкомпромисното смесване на хардкор с брутални метал рифове. “Новият ни материал надминава всичко създавано досега по отношение на убийствения звук и чистия адреналин. Това е най-бруталният ни и концентриран албум, без да изневеряваме на хардкор корените си. Прибавили сме повече траш, дет и кросоувър елементи, като сме се опитали песните да са запомнящи се. Според мен, всяка песен в албума е характерен химн. От всяка една песен ме побиват тръпки и ми носи положителен заряд”, споделя Джъста.

Тази година групата е поканена да свири на главната сцена на фестивала Ozzfest, което е изключително признание за “Хейтбриид”. Междувременно, те се включиха с парчето “To The Threshold,” в култовата двойна компилация на Roadrunner “MTV2 HEADBANGERS BALL: THE REVENGE”, наред с “Корн”, “Слипнот”, “Соулфлай” и още много други.

Със съдействието на Virginia Records / Roadrunner Records.

Teenzona_team
13 Май 2006 г.

Коментари: 14
JoInTgIrL #1, 14 Май 2006 г.
Бааа искам!!! Hatebreed винаги са ме радвали
forrzi #2, 14 Май 2006 г.
лелеййй навява на хардкор тука... а па малку се съмнявам дали тука се знае ко е хардкор... щото днеска една френдка ми избълва че копелдачетата LP са хардкор и щях да я набия яку
no_one_there #3, 15 Май 2006 г.
Хахаха НЕО МЕТЪЛ SUUUUUUUCKS!!!!!
JoInTgIrL #4, 15 Май 2006 г.
Омфг!!! Хора,моля ви поне тук да не споменаваме LP! Иначе да,НЕО МЕТЪЛ SuxXx
Axel #5, 16 Май 2006 г.
Блахахахахахах....малийййй...тва лято ще ни разбият .Обаче се оказа, че няма с кого да отида на Аксел Руди Пел...нито на Дио и Алис Купър...както и да е...има време
pink_angel #6, 16 Май 2006 г.
Вземи мен
no_one_there #7, 16 Май 2006 г.
Последния ден от феста на Ловеч беше потресаващ Но нзн защо Ахат трябваше да подгряват за сажаление те скапаха обстановката но както и да е...поне бях на 2 метра от Хееп .Кой ще ходи на Монстърс в Каварна?
BLOODy #8, 17 Май 2006 г.
hatebreed - metalcore???
Axel #9, 17 Май 2006 г.
Аз ще ходя .Пинк нямаш проблеми
Axel #10, 17 Май 2006 г.
Само да уточня, че феста няма да е в Каварна, а във Варна.
JoInTgIrL #11, 17 Май 2006 г.
Axel оууу вярно ли?? Баси якото
Axel #12, 18 Май 2006 г.
Хмм...ми с около 50 километра по-наблизо
forrzi #13, 06 Юни 2006 г.
ХОДЕТЕ НА КОНЦЕРТА ВЕЕЕЕЕЕЕЕ АЗ РАЗДАВАМ КАТ ГЛАМАВА ФЛАЯРИ,ХОДЕТЕ НА КОНЦЕРТА!!!ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТАКЪВ ТИП СЪБИТИЯ ВСЕ СА НА ЗАГУБА,ПОДКРЕПЕТЕ ХАРДКОР СЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ!!!
Axel #14, 06 Юни 2006 г.
Аре да видим с кого ще се срещнем във Варна На Монстърс оф Рок