снимка: Virginia Records.

Вече спокойно можем да кажем, че е сложено началото на хитовия саундтрак на това лято с новата песен на Криско „Министърът на веселието”, в компанията на Бобо и Лора Караджова. След тоталния си хит от началото на тази година „Drop Some”, силната колаборация с Deep Zone и незабравимото си включване в хипер заразния нов сингъл на Ангел и Моисей „Знаеш Ли Кой Видях?” Криско е готов да препълва клубовете с манифеста на парти хората - „Министърът на веселието”.
По традицията парчето е изцяло дело на „Бийтмейкър на годината” според BG Hip-Hop наградите. Музиката, текстът и аранжиментът са създадени от Криско. Парчето е записано още през ноември миналата година, но резултатът от записите се оказва толкова откровено летен, че тримата изпълнители решават да го пуснат когато му дойде точния момент и температурата навън стане подходяща.
Видеото е дело на гуруто на родното клипоправене в момента Bash Motion. В него двете лоши момчета Криско и Бобо и не-по-доброто момиче Лора, попадат зад решетките. Част от кадрите на Криско са заснети и на фона на пустинен пейзаж.

 


Teenzona_team
17 Май 2013 г.