I’m In The House се нарича най-горещото денс парче в Европа в момента. То е дело на “селебрити” диджея Steve Aoki, а отговорен за вокалите е Zuper Blahq – новият артистичен псевдоним на носителя на Grammy - Will.I.Am от американската супергрупа The Black Eyed Peas.

Песента вече официално е и в България, като част от каталога на Ка Мюзик. Парчето попадна ексклузивно и в новата суперкомпилация Hitbox, която ще бъде издадена на музикалния пазар у нас в средата на месец март и ще включва най-горещите денс хитове на сцената в момента.

I’m In The House вече пожъна успех почти навсякъде на Стария континент – в момента е под номер 2 в Dancefloor Chart на европейския канал MTV, оглави британската диджейска класация на DMC, както и важния Buzz Chart, бе определено за сингъл на деня от водещи имена на сцената и дори от някои от хостовете на BBC Radio 1. Голям успех парчето постигна и в класациите на хаус радиостанциите в Италия, Франция и Холандия. Няма спор – екзотичният Steve Aoki и вокалите на един от топ изпълнителите и продуцент в световната музика Will.I.Am са успели да направят едно страхотно клубно парче.

Steve Aoki е роден в Маями и има японско потекло. Притежава свой собствен лейбъл озаглавен Dim Mak Records, както и модна линия. Спечелил е няколко престижни награди за музика, сред които “Най-добър диджей на годината” (2007), “Най-добър сет на сезона” (Ibiza Awards 2007), “Най-добър микс албум на годината” (Billboard 2008) и др. За Zuper Blahq, познат повече като Will.I.Am от The Black Eyed Peas едва ли е нужно да се казва каквото и да е било.

Видеото можете да гледате тук:


Песента можете да изтеглите легално в MP3 формат и от онлайн магазина ТУК.

Teenzona_team
04 Мар 2010 г.