Супер чаканият нов албум на Kylie ‘Aphrodite’ е вече факт. Това е 11-ят студиен албум на Kylie, негов изпълнителен продуцент е Stuart Price.

С ‘Aphrodite’ Kylie се завръща на дансинга заедно с редичка съмишленици от света на поп и денса, в това число: Calvin Harris & Jake Shears, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia) & Luciana Caporaso, Nerina Pallot, Richard X, Cutfather, Nervo и Tim Rice-Oxley. Албумът включва ‘Better Than Today’, което Kylie изпълни на живо по време на своето американско турне миналата година и публиката прие екстатично, както и първият сингъл “All The Lovers”, който завладя класациите по цял свят.

Ето и траклистът на ‘Aphrodite’:

All The Lovers
Get Outta My Way
Put Your Hands Up (If You Feel Love)
Closer
Everything Is Beautiful
Aphrodite
Illusion
Better Than Today
Too Much
Cupid Boy
Looking For An Angel
Can’t Beat The FeelingKylie каза: “Обожавам еуфоричното чувство на ‘Aphrodite’…изкусителен поп директно за дансинга.”

Изпълнителният продуцент Stuart Price “Kylie прави поп денс музика по най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е Kylie и ще го намериш в албума.”

Видеото към „All The Lovers”, което от няколко седмици може да се гледа и по българския телевизонен ефир, влезе директно на първа позиция в класацията Топ 40 на телевизия MAD. Всеки ден един от зрителите на музикалната телевизия ще има възможността да спечели копие от новия албум на Kylie.

‘Aphrodite’ е на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на радио FM+, радио Fresh и телевизия MAD.

Teenzona_team
05 Юли 2010 г.