Вече официално е обявено и заглавието на новия, супер чакан албум на една от най-великите рок банди на всички времена – тавата ще се казва Death Magnetic и ще бъде издадена през септември от Universal Music/ Вирджиния Рекърдс. Ясно е и как ще изглежда обложката – на нея ще има ковчег! Можете да я видите на www.MissionMetallica.com, специалният сайт, посветен на новия албум.

Съвсем логично, специалното издание на Death Magnetic ще се продава в кутия с формата на ковчег и освен самия диск, вътре ще има и бонус CD с демо версии на песните, DVD, тениска, която ще може да бъде намерена само в този пакет, знаме, перца за китара, постер и кредитна карта с уникален код, чрез която ще можете да свалите безплатно материал, записан по време на специално европейско шоу, което ще се състои през септември.

Ковчегът може да бъде поръчан единствено от сайтовете на групата: www.metallica.com, www.metclub.com и www.missionmetallica.com.

Death Magnetic може да бъде поръчан предварително от страницата на групата. Създадена е специална система, като идеята е бандата да направи рекорд за най-голямата предварителна поръчка на всички времена. Станете част от историята!

Както всички знаем, Metallica са се запътили насам за грандиозен концерт в България по покана на Болкан Ентертейнмент и се очаква събитието да бъде повече от запомнящо се. Гответе се за рок концерта на годината – с най-много публика и най-яка атмосфера!!!

За целта бандата идва с огромна продукция, включително изумително много пиротехника. Сцената, която ще бъде построена за лайва е с размери 25 метра в широчина, 14 в дълбочина и три метра висока.

Очевидци на шоуто на Metallica тази година твърдят, че групата забива по-яко от всякога и в сет листа има парчета от класически албуми като Master of Puppets, And Justice For All и едноименния Metallica, по-известен като Черната Металика. Има сериозен шанс бг феновете най-после да чуят и Sick And Destroy (от албума Kill ‘Em All, 1983) на живо! Треперете!

Преди Metallica на сцената ще се качат да подгреят бг феновете младите американски надежди SWORD, които ще направят 40-минутен сет, а след тях ще забие и супергрупата на Фил Анселмо (Pantera) – DOWN. Фил и компания ще направят 45-минутен сет.


Концертът на хеви метъл легендите ще се осъществи благодарение на Каменица – бирата на истинския рок фен, която за пореден път остава вярна на традицията да подкрепя най-доброто в музиката. На 25 юли марката ще поднесе на десетките хиляди почитатели едно неповторимо изживяване на стадион Васил Левски.

Metallica идват в България по покана на Болкaн Ентертейнмeнт със съдействието на Каменица, Coca-Cola и Ford Moto-Phoe, които освен това ще бъдат и официален превозвач на групата у нас.


Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
23 Юли 2008 г.

Коментари: 6
Shemet_ #1, 23 Юли 2008 г.
Много хора чакат концерта с нетърпение,предполагам ще бъде хубаво
f_lora #2, 23 Юли 2008 г.
Феновете на Металика ще припадат от кеф...
DIGHeaD #3, 23 Юли 2008 г.
down down down down, down down down down....
Servantes #4, 23 Юли 2008 г.
15 тира с техника....
f_lora #5, 23 Юли 2008 г.
Жалко,че не съм голяма фенка на Металика... Ако бяха Бон Джоуви щях на стадиона да си умра....
Valio1994 #6, 23 Юли 2008 г.
Хаха аз ще съм там и ще е супер яко!!!