Вече е ясно кое парче ще бъде първи сингъл от най-чаканата премиера на годината – новият албум на гигантите Metallica. Парчето се казва The Day That Never Comes и ще разтърси бг ефира още този петък!!!

Слушайте за първи път The Day That Never Comes на Metallica точно в 10.00 часа на 22 август (този петък) само в ефира на рок радио Z-Rock. Парчето ще бъде на тежка ексклузивна ротация на вълните на радиото цяла седмица преди да атакува и останалия музикален ефир.

Добрите новини продължават: към The Day That Never Comes скоро ще има и видео!!! Клипът се чака в самото начало на септември и по всички изглежда, че моментално ще се превърне в култ. Но за сега всичко се пази в тайна, треперете!
За премиерата на Death Magnetic безобразно добрите Metallica, които съвсем скоро се отбиха и при нас, ще направят и два уникални концерта (този път, уви, на други места). Датите са 12 септември в Берлин и 15 септември, Лондон. Мястото? Поразяващите зали 02 World в Берлин и 02 в Лондон. Освен всичко за немската супер нова зала това ще бъде и първи лайв въобще!
Билети и за двата концерта ще се продават ексклузивно и само на фенове, регистрирани на сайтовете www.metclub.com и www.missionmetallica.com, като специален жест към всички, отдадени на музиката на любимата си банда. Съвсем скоро очаквайте и повече детайли кога билетите ще бъдат пуснати в продажба и как точно ще става тя.

И това не е всичко. Понеже датите са нещо като празнични, цените на билетите ще бъдат, хм, „ретро”? Не, сериозно – само десет евро за Берлин и пет паунда за Лондон!!! Да не говорим, че всички приходи от продажби ще отидат за благотворителност!!!

За да могат повече фенове да отидат, ще има ограничение и всеки ще може да вземе до два от заветните билети.

Премиерата на Death Magnetic е 12 септември. Албумът излиза на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

Teenzona_team
21 Авг 2008 г.

Коментари: 4
f_lora #1, 22 Авг 2008 г.
Бравооо,кажете сега коя ще е първата буква от текста на първата песен от новия албум на Металика!!!!Такова пък внимание значи,все едно са кой знае какво...Писна ми да ги гледам...Металика та Металика...Аман
xtz_princess #2, 22 Авг 2008 г.
superrrrrrr
The_Kiss #3, 27 Авг 2008 г.
Песента не ми харесва...кой каквото иска да си дрънка...
DIGHeaD #4, 27 Авг 2008 г.
ставаме двама...