Най-горещите нови музикални звезди на България снимаха видео към общото си парче „Всеки път обиквам те”. Премиерата на клипа на Невена и Тео ще бъде днес, на 9 юни (понеделник) в ефира на телевизия CITY, медиен партньор и на дебютния албум на Невена „Без страх”, един от най-успешните български продукти за миналата година („Без страх” – Най-добър албум на годината, БГ РАДИО).

Видеото ще се върти ексклузивно и само за телевизия CITY на всеки два часа от 10 до 16 юни включително!!!

Режисьор на лентата е Александър Моллов, който определено няма нужда от представяне и който работи с Невена вече за втори път. Моллов е автор на видеото и към дебютния сингъл на певицата „За тебе песен нямам” (Най-добър ПОП клип, FAN TV; номиниран за Най-добър БГ клип от годишните награди на БГ РАДИО).

Парчето „Всеки път обиквам те” е втори сингъл от албума на Невена и второ видео за Тео (след самостоятелния му сингъл „Аз и Ти/ Ти и Аз”). Автори на музиката са Бен Грийн и Хагай Мизрай, а текстът - на Лора Владова.

В клипа двамата непрекъснато се преследват и пресъздават няколко вълнуващи ситуации на невъзможната среща. За локации на снимките, продължили два дни, са избрани подземен паркинг, аерогара София, покрива на известен хотел и строително депо.

Освен Невена и Тео в клипа ще видите и танцьори от клуб по спортни танци Дъга, които придават дори сюрреалистично и филмово усещане на атмосферата.

За динамичното и на места дори екстремно темпо на видеото помага и една уникална кола, почти бутиково издание на луксозната марка Wiesmann.

ВСЕКИ ПЪТ ОБИКВАМ ТЕ
текст: Лора Владова
музика: Бен Грийн, Хагай Мизрай

Всеки път признавам си,че обиквам те
Повече,но спри
Когато си далеч,нямам сили да вървя напред,но до днес /Невена/
Бях добре с това дори,но не мога-спри
Усмивката ми пак боли
Сънувам те до мен и знам че пак ще се завърна сам /Теодор/
От рая..


Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

Teenzona_team
09 Юни 2008 г.

Коментари: 2
crazy_kari #1, 09 Юни 2008 г.
сладури
ice_cold #2, 10 Юни 2008 г.