‘And Through It All – Robbie Williams Live 1997 - 2006’

След 10 години на сцената, на 13 ноември 2006 Роби Уилямс ще издаде за EMI ‘And Through It All – Robbie Williams Live 1997- 2006’ – пълна ретроспективна колекция на лайв изпълненията на един от най-великите артисти в света. От неспокойната интимност на най-първите му шоута в Париж през 1997 до последното му турне за последния му разбиващ рекорди албум - ‘Close Encounters’, което прекоси Европа това лято, ‘And Through It All’ проследява метеоричното издигане на Роби Уилямс до световната супер звезда, която е днес.

По пътя ще видите триумфа и величествеността на някои от най-яките изпълнения на Роби, “And Through It All..’ ще те води през невиждани и епични изяви като Кнебуърт, зелените и разкаляни поля на Гластънбъри (98) и супер силното шоу на Live 8. Тази пълна колекция с над 50 песни, изпълнени на живо, покрива цялата соло кариера на Роби, през която милиони фенове са се забавлявали с големите му хитове и пленителен чар. Наистина са прекалено много, за да бъдат изброени всички, спомнете си Feel, No Regrets, Let Me Entertain You, Come Undone. Да не забравяме и съвсем новия му, пристрастяващ сингъл Rudebox от едноименния албум, който ще излезе по целия свят този месец.

Двойното DVD включва редки кадри от The Forum, Лондон (1998), където можете да видите ранните му неща и песни, когато започва да гради соловата си кариера с песни като Old Before I Die, за да се стигне до световния феномен Angels. Никъде другаде няма да може да чуете специалния му запис в студиото Abbey Road през 2003 за BBC Radio 2, части от грандиозното му шоу в Берлин, Кьолн или Манчестър.

Потопени в теливизионни архиви от целия свят, феновете са поканени също да видят някои ключови ТВ моменти на Роби. Вътре са гостуването му на David Letterman’s Late Show (USA) и Otro Rollo (Mexico), а кадрите от Великобритания съдържат появата му при Jools Holland, дует с Кайли Миноуг в иконичното шоу Top of the Pops или пък заедно с Том Джоунс на наградите Brit през 2000.

Кой би могъл да предположи от тези първи, неуверени солови стъпки в Париж, уловени от само две камери, че десет години по-късно RW ще пее пред 20 камери в Лийдс и ще го излъчват на живо в 26 държави в първия в света Hi-Definition диджитал концерт? Кадри от рекордното шоу ‘Close Encounters’ и края на турнето завършват диска, за да докажат не само, че за последното десетилетие и за своето поколение Роби е най-великият брит изпълнител на живо, но че и така ще бъде за още много години напред.

Заедно с ‘And Through It All…’ ще усетиш истинската еуфория, ще се изпотиш дори от химните и виковете, които ще чуеш. И ще разбереш завинаги, че има само един Роби Уилямс.Траклистинг:

DISC 1
Slane Castle (1999)
She`s The One
Strong
No Regrets
Ego A Go Go

Manchester (2000)
Millennium
Karma Killer
Kids
Rock DJ

Koln (2001)
Rock DJ
Supreme
Angels
No Regrets
Let Me Entertain You

Knebworth (2003)
Come Undone
Feel
Angels
Kids

Leeds (2006)
Radio
Trippin`
Sin Sin Sin
Advertising Space
Let Me Entertain You
Rudebox


DISC 2
Live at The Forum (1998)
Ego A Go Go
Teenage Millionaire
Clean
South of the Border
Old Before I Die
Angels

Live at Abbey Road (2003)
Come Undone
Me and My Monkey
No Regrets
Feel
Phoenix From the Flames

Live in Berlin (2005)
Feel
A Place to Crash
Tripping
Make Me Pure
Sin Sin Sin
No Regrets
Advertising Space

Other Performances
Life Thru A Lens - Elysée Montmartre 1997
Old Before I Die - Elysée Montmartre 1997
Come Up and See Me/Leave Your Hat On - The Brits 1998
Millennium - The David Letterman Show 1999
Angels - Glastonbury 1998
It’s Only Us - Apocalypse Tube 1999
Kids - Top Of The Pops 2000
Better Man - Later With Jools Holland 2000
Angels - Live 8 2005
Advertising Space – Otro Rollo 2005
White Christmas - Ant and Dec`s Christmas Takeaway 2005

На 23 октомври Роби Уилямс ще издаде и своя много чакан и много обсъждан нов албум за EMI Records/ Анимато Мюзик!

Teenzona_team
05 Окт 2006 г.