Снимка: Virginia Records / Elena Spasova

От 07 април (понеделник) и Стефан Лалчев ще може да се похвали със свой солов сингъл в бг радио ефира. Новата песен ще зарадва всички фенове на ню рок звученето в стил сензационните немски тийн идоли Токио Хотел.

Парчето на финалиста от Мюзик Айдъл 1 се казва „Глупаво, нали?” и е по текст на Ваня Щерева. Музиката е дело на тандема Люк Макмастър и Грег Гричли от Канада. Люк Макмастър е автор и продуцент на платинения албум “Home” на победителя от канадския Мюзик Айдъл Райън Малкълм! Също така е работил с много топ продуценти от целия свят, стоящи зад имена като Maroon 5, Джанет Джаксън и Кели Роулънд и е бил на турнета със звезди като Джъстин Тимбърлейк. Имал е шансът да работи в едни от най-добрите студиа в света и казва, че най-големият урок, който е научил, е колко важно е да намериш духа на една песен. Определено се е справил с тази задача в парчето на Стефан.

“Глупаво, нали?” е и част от компилацията „Музикалните идоли на България”, съвместен проект на Вирджиния Рекърдс и Глобул, която излезе като подарък за читателите на Дневен труд в края на март.

Тази година Стефан завършва Езиковата гимназия в Бургас, той говори перфектно английски и испански, пише стихове и участва в театралната трупа на училището. Младата звезда играе баскетбол и тенис, а сред музикалните му идоли са Роби Уилямс и Джъстин Тимбърлейк. Стефан е само на 18 години, но вече има солидна и много лоялна фен база. След участието му в първия български сезон на най-успешното музикално риалити в света, сега той дава и сериозна заявка за самостоятелна музикална кариера.

Ето и част от текста на динамичния му дебютен солов сингъл:

„Чак сега поглеждам в тебе
И разбирам как изпуснах рая да си иде…
Глупаво, нали…

Вероятно вече има друг
Който е на празното място тук
Често с мойто име него викаш ти
Глупаво, нали…
Вероятно мислиш всеки ден
Гледай как така той разбърка в мен
Извинявай, всеки може да сгреши…
Глупаво, нали…”

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

Teenzona_team
07 Апр 2008 г.

Коментари: 3
Epitaph #1, 07 Апр 2008 г.
брау на дитету..на снимката малко прилича на ония дето обикалят по казаните ама те стилистите са виновни...
MiMcHeToOo #2, 07 Апр 2008 г.
Откъса от текста ми хареса Да се надяваме музиката да не е някоя боза
Epitaph #3, 07 Апр 2008 г.
ми потърси я песента..примерно във vbox-a я има...не е лоша ама не е и добра