Хит сингълът на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Going Through) утре по MTV!!! Парчето, подкрепено от NESCAFE 3in1, естествено, е ZOOM [Bad Boys vs Super Girls]!

Звездната балканска тройка влиза в предаването World Chart Express на музикалния гигант. Първото излъчване е утре, събота, 27 юни, 10.00 часа българско време, повторение на програмата следва в неделя 20.00 бг време и вторник 18.00 часа бг време.

След като видяха клипа, дело на Стоян Радев, екипът на World Chart Express изпрати обратно писмо, в което поздравява всички замесени в „най-якото видео от България, което сме получавали за последните години”!

ZOOM [Bad Boys vs Super Girls] вече е в ротация не само в България, но и в Гърция и Румъния и стремително набира скорост в местните класации.

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция. В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина. Инструменталът е дело на самия Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

С тази неочаквано добра балканска колаборация NESCAFE 3in1 прави следващата крачка в подкрепата, която дава за популяризирането на българската музика. Три големи имена се събират в едно, за да дадат горещо нещо, без което във всяка дискотека това лято ще е тежко. NESCAFE 3in1 е кафето (с мляко и захар, много ясно!), което е винаги близо до младите хора. Няма как NESCAFE 3in1 да не те зареди емоционално, с добро настроение и повече енергия. В името на българската музика марката застава зад всички талантливи, млади музиканти. Марката вярва в каузата, че бг сцената е качествена и е време целият свят да го разбере. Няма място за песимизъм и връщане назад. 2009 е годината на промяната към по-добро за българската музика. През 2009 новото поколение български изпълнители взема нещата в свои ръце. И се случва нещо колосално за мащабите на България.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
26 Юни 2009 г.