Конкурс за любителско видео филмче на тема „Запознай се с наркотиците, за да не ги обикнеш” обявява екипът на единствената у нас Информационната линия за наркотиците 0888 99 18 66. В него могат да участват младежи на възраст до 25 години.

Всеки, който желае да се включи в конкурса, трябва да заснеме с любителска видео камера кратко филмче (около 5 мин., до 1024 МВ), показващо колко е важно преди да решиш дали да пробваш различни наркотични вещества да бъдеш добре информиран за последиците от тях. Участниците могат да използват богатата и разнообразна информация, публикувана на интернет сайта www.drugsinfo-bg.org при изработването на своите клипове.

Готовите клипчета трябва да бъдат качени в страницата на Информационната линия за зависими във Facebook или предоставени на екипа на линията. Крайният срок за предаването на клипчето е до 5 май.

Най-добрите клипчета ще бъдат оценявани от посетителите и приятелите на Информационната линия за наркотиците във Facebook. Тези, които съберат най-голяма подкрепа и одобрение ще бъдат отличени с атрактивни награди и една необичайна възможност. Авторите на най-добрите 30 кратки филмчета ще имат възможност да се срещнат и да разговарят с екипа на новия български филм „Мисия Лондон”. Победителите ще се сдобият и с безплатни билети за прожекцията на филма. Наградите са осигурени от кино „Арена” и разпространителската компания „А Плюс Филмс”.

Teenzona_team
29 Апр 2010 г.