Тя танцуваше като жена, която знае какво иска, която няма какво губи.... жена тръгнала на лов. Ръцете й бавно се спускаха по тънката талия, стигаха до бедрата, после се качваха към косата и се загубваха сред буйните къдрици. Цялото й тяло се движеше в ритъм с музиката, кръвта й кипеше, руменина беше обагрила иначе бледите бузи. Бианка се отличаваше със своите пищни форми и ориенталски цвят на кожата. Бронзовият загар допълваше лика на това прекрасно същество дошло като че ли от Рая... Но имаше нещо в малкото кръгло личице и в големите черни очи, което показваше, че Бианка все още не беше жена. Тя беше на 17, но но пръв поглед изглеждаше като зряла 20-годишна мадама, която може да има всеки мъж, който пожелае. Но това всъщност не беше така. Тя лесно омагьосваше “батковците” по дискотеките, но щом разберяха на колко години е всъщност, те се отдръпваха и предпочитаха да си намерят друга, макар и не толкова привлекателна дама. В крайна сметка тя се бе отказала да си търси гадже и ходеше на дискотека само, за да повдигне адреналина си.

Но тази вечер беше различно. Бианка усещаше две очи прилепени в тялото й, знаеше, че мъжа на бара я наблюдава и това я изпълваше с приятното чувство, което изпитват жените, когато се чувстват желани. И ето тя за сетен път срещаше погледа му, усещаше, че танцува само за него, той я привличаше с нахалството и небрежността си. Сърцето й биеше лудо... не знаеше какво точно става с нея, но то й харесваше... харесваше й страшно много!

Изведнъж непознатия се запъти към нея. Тя спря да танцува, отпусна се и зачака той да се приближи, за да я покани на танц. Но докато Бианка си представяше как се гуши в прегръдките му, чаровникът изхвърча от дискотеката, оставяйки след себе си само приятният мирис на силен, мъжки парфюм. Разочарование беше първото, което се изписа на лицето й. След това там се смениха силна руменина и най-накрая безразличие.

Бианка реши да не ходи на дискотека в близките няколко седмици, за да не среща непознатия, но още на следващия ден се озова там-отново бясно танцуваща и желана от всички в дискотеката. Той също беше решил да отиде, но този път не беше сам.... до него усмихнато стоеше красива блондинка, която като че ли ангажираше цялото му внимание. Определено беше приятелката му.

Бианка изпита такава силна завист, че й идеше да хване натрапницата за косата и да я изкара с ритници навън от дискотеката. Видя комичната картина в съзнанието си и сърцето й за миг се успокои. Но скоро тя се отдаде на гнева си и напусна дискотеката, хвърляйки последен изпепеляващ поглед на блондинката седнала до чаровния непознат.

Същата вечер не можа да заспи. Въртеше се непрестанно в леглото си, а пред очите й бяха само щастливите им лица... Тя разбра, че беше хлътнала по този мъж, никой друг не я вълнуваше така, искаше само него, а се чувстваше толкова жалка със своите 17 години.... Но Бианка никога не се отказваше. Не го направи и този път-реши да се бори за красавеца, който я гледаше така горещо.... В крайна сметка какво й липсваше? Възраст? Да, но притежаваше самочувствието, че никой мъж не може да издържи на чара и привлекателната й външност. Точно тях щеше да използва, за да го спечели... А и замисляйки се тя реши, че не беше задължително приятелката му да знае.... Бианка се усмихна в тъмнината, чудейки се как не се беше сетила за това по-рано!

След 2 дена тя отново отиде в дискотеката, но този път щастието й се усмихна. Тя бързо фокусира чаровника да пие сам на бара, оглеждайки небрежно момичетата в дискотеката, като че ли търсеше някой. Щом я видя, той отново впи нахалния си поглед в нея и Бианка разбра, че е дошъл само заради нея, тя беше тази, която търсеше. Това й даде кураж и тя започна бавно да се приближава към мястото, където беше седнал. Котешките й очи не изпускаха жертвата, красивата снага се гънеше и ставаше все по-близка и по-близка.... ето той можеше да я докосне.... а нямаше ли да се опари на тази млада, гореща плът? Усети ръката си в нейната, тя го дърпаше към дансинга, но нито за миг не отдели очи от неговите. Не му оставяше избор.... просто не му оставяше избор.

-Да танцуваме!-каза му тя. Топлият й дъх гъделичкаше кожата му, караше го да я желае повече и повече. Докато се усети танцуваше с това непознато момиче впил ръце в косите й.... Изведнъж образът на съпругата му изплува пред очите му-далечен и бледен, но веднага развали магията. Съзнанието му крещеше по-бързо да се омита от тук и той го послуша-отдръпна се Бианка от себе си, но излизайки от дискотеката вече знаеше, че скоро пак щеше са се върне там... и пак щеше да е сам!

crazy_teen4e
02 Яну 2007 г.

Коментари: 11
DIGHeaD #1, 02 Яну 2007 г.
няма да го чета щото ме мързи....ама съм сигурен че е яко нали ти си го писала :Р
rusokoska #2, 03 Яну 2007 г.
Оооо, нямам търпение за втората част! Харесва ми
crazy_teen4e #3, 03 Яну 2007 г.
Понеже от сайта малко са сбъркали,втората част е в Творчество,но при стихотворенията
iweto0o0o #4, 03 Яну 2007 г.
eee macka evala!!!mnogo e dobro tfa!!!!braoo!!produljavai vse taka da ni radva6!!!!
DIGHeaD #5, 03 Яну 2007 г.
mdam...kakto sii znaeh...mnogo hubavo
boneva #6, 03 Яну 2007 г.
abe tereza kvi sa teq intrigi tuka be tolkova li e e gotin toq pi4 male maleee
sliv4e #7, 03 Яну 2007 г.
супер, е какво описаниел просто от първата думата те завладява и колкото банално да звучи те прехвърля в тъмната, запушена дискотека на дансига при танцуващото момиче и сякаш по себе си усещаш погледа на мъжа. Просто удивително. предавала ли си някога някоя твоя творба на някое издание или издателство. Опитай сигурно ще имаш успех.
crazy_teen4e #8, 04 Яну 2007 г.
nikak ne e banalno...ne znae6 kolko me radva tozi komentar!ami mislila sym,no neznam kyde da dam takiva ne6ta,pyk i nadali 6te se 4etat...malko hora 4etat v dne6no vreme blagodarq mnogo
sliv4e #9, 04 Яну 2007 г.
колкото и да са малко, а аз се съмнявам да се броят на пръсти, опитай. Бихте посъветвала да се поровиш из нета и да намериш някой сайт на вестник или списание на литературна тематика оттам се почва. Знам, че никой самоуважаващ се редактор не би отхвърлил творбата си, аз лично бих я публикувала в Общинския вестник, на който съм издател, ако имах възможност! Така че терзай и ще успееш. Стискам палци
me4o_puh4o_f #10, 09 Яну 2007 г.
lelele jestoka si macka..... tva napravo me razbi......ako re6i6 da napi6e6 kniga az 6te sum purvata deto 6te si q kupi ako moje s aftograf otgore... 6to da ne te naema da napi6e6 edna lubovna istoriq i za men celuvki i uspeh
dafi_bs #11, 12 Яну 2007 г.
харесва ми