Тя е денят, при нея всичко винаги е ясно. Толкова е предсказуема, скучна и отегчителна. Преди да си отвори устата, знаеш какво ще каже, преди да помръдне знаеш какво ще направи. Не съм като нея. Аз съм нощта. Тъмна и зловеща. Странна, но привличаща. Непозната, но желана, дива и непредвидлива. Аз съм онова, което търсиш, знам как да се държа с теб, как да привлека и задържа вниманието ти върху себе си. Аз съм онова, което искаш и от което имаш нужда, а тя... тя е нищо пред мен.

Тя е слънцето. Огрява и изяснява всичко пред себе си. Заслепява те и кара да отвърнеш главата си от нея, защото не можеш да търпиш тази натрапчива светлина. Не съм като нея. Аз съм черният дъждовен облак, който можеш да наблюдаваш с часове, питайки се какво ще се случи. Всяко мое движение буди подозрение и хиляди въпроси. Светкавиците са частите от моя характер, които ти познаваш, а цялата друга сивота е неизвестното, заради което толкова отчаяно ме желаеш. Появих се с гръм и трясък в живота ти и капките пороен дъжд измиха скуката и баналността, които те бяха заринали.

Тя е жар. Докосвайки я, можеш да се опариш и вече никога да не желаеш да бъдеш с нея отново, защото тази горещина убива и наранява, дори отвращава. Не съм като нея. Аз съм огън, но огън от любов и страст. Създавам най-красивият пожар, който искаш с цялото си същество.

Тя е всичко банално, от което ти е писнало, а аз съм онова, за което истински копнееш. Тя е скучната, от която се опитваш да се отървеш, а аз съм онова, което нямаш търпения да получиш, усетиш, почустваш... Желаеш ли ме, жадуваш ли ме, би ли дошъл с мен дори и на края на света? Хайде избери мен, хвани ръката ми, позволи ми да те поведа към истинския свят...

Krisonity
02 Яну 2008 г.

Коментари: 4
DIGHeaD #1, 02 Яну 2008 г.
ако е послание, защо запознаваш момчето със себе си..би тряало той вече да те познава, ако ли не, не си заслужава...какво изтъкваш с това, че ти с по-добра...нощта не понава деня за да се изтъква..камо ли ти да я изтъкваш...говоря примерно
Krisonity #2, 02 Яну 2008 г.
Дам... Прав си в някои отношения... нооо се пак това е творчество... нали се сещаш... :D
DIGHeaD #3, 02 Яну 2008 г.
така е, съдя те прекалено сурово..съжалявам
ViZzZ #4, 02 Яну 2008 г.
мм Харесва ми браво