Момчето имаше мотор и трябваше да отидат на желаното място с него. Нашата героиня за първи път се качваше на мотор и беше малко развълнувана. Винаги беше мечтала за това. Дори за малко се разсея, усмихна се и забрави всичко, което се беше случило предния ден. Беше спокойна... но спокойствието и не продължи дълго. Малко преди да стигнат желаното място, един мъж извади пистолет и стреля в посока на мотора. Очевидно се целеше във Вили, но не улучи и уцели момчето. Той падна от мотора, а заедно с него и Виолета. Бавно се изправи и погледна към мъжа с пистолета. Той се опита да стреля отново, но не можа. Може би му бяха свършили патроните. Тогава отнякъде извади нож и бавно тръгна към момичето. Тогава тя направи най-голямата грешка, вцепени се, не можеше да мръдне и просто го гледаше как бавно се приближава към нея. В последния момент се осъзна и побягна с всичка сила към дискотеката. Той я подгони. Почти я беше настигнал, когато тя с треперещи ръце отвори вратата и побягна нагоре по стълбите към последния етаж – там където трябваше да е събранието. Беше изкачила едно-две стъпала, когато нещо я накара да се обърне. Видя този, който я гонеше да стои до вратата, но не смееше да влезе. Още нещо, което не можеше да си обясни. На етажа нямаше никой, можеше да я убие, но той просто стоеше там и я гледаше. Бавно се обърна и заизкачва стълбите. Никак не е и беше лесно, тъй като краката и трепереха.
Качи се до последния етаж и там видя много хора: хора с униформи същите като на нейният пазител. Те очевидно спореха за нещо, но когато Вили влезе всички млъкнаха и вперихи погледни нея:
- Момиче, какво ти се е случило?
- К-к-какво? – тогава забеляза, че имаше кръв по дрехите си. Беше ожулила колената си от падането, но кръвта не беше само нейна. Момчето... момчето беше мъртво. Не можеше да бъде сигурна, защото всичко стана толкова бързо, но... някак го знаеше. Дори не научи името му.
Обясни набързо случката с мотора, доколкото можеше. И тогава разбра за какво спореха всички преди тя да влезе. Повечето охранители неистина искаха да сложат край на това. Ужасът беше прекалено голям и не трябваше повече деца да идват тук. Мястото трябваше да изчезне.
- Не може! Имаме задача, трябва да я изпълним! - каза някой, който очевидно управляваше това място. Униформата му беше малко по-различна от на другите.
- Така да бъде! Аз повече няма да участвам в това! – беше гласът на Стефан. – Още днес ще изпратя това момиче вкъщи, заедно с нейната приятелка. Нейният пазител също е мъртъв, ако не знаете. Прекалено много убийства се събраха.
Повечето присъстващи очевидно напълно одобряваха думите му и в крайна сметка беше решено всички деца да бъдат изпратени по домовете си. Но... имаше проблем. Родителите на Виолета бяха извън страната и тя не можеше да се побере вкъщи. Ели също не можеше. Все пак нейните родители желаеха да се отърват от нея поне за лятото.
- Значи... нямате къде да отидете? – попита Стефан.
- НЕ! – почти изкрещя Вили. – Имам брат, ще се обадя на него и той ще дойде да ме вземе... мен и Ели. Ще се грижи за нас до края на лятото.
- Наистина ли? – Ели беше невероятно щастлива.
Още същият ден баткото на Виолета дойде да вземе двете момичета и те прекараха остатъка от ваканцията си без повече проблеми. Управителят на онова странно място беше осъден, затворниците преместени там, където им е мястото, а след това Ели се премести да живее при баба си, където несъмнено се чувстваше по-добре.

Всичко беше наред, но понякога Вили се будеше нощем обляна в сълзи, спомняйки си преживяният кошмар...

И след всичко, което се случи, можеше да каже всичко, но не и че е имала скучна ваканция. ;)

greenleaf
09 Окт 2007 г.

Коментари: 7
mani123 #1, 09 Окт 2007 г.
баси якия разказ и баси Колко тъпо свърши...!
n0pToKaLkA #2, 09 Окт 2007 г.
ujas ... o4akvah po gotin kraj ubiistvo ... ujas ... tva e naistina gadno
greenleaf #3, 10 Окт 2007 г.
номера е да има happy end иначе благодаря за хубавите коментари
Taylor #4, 15 Окт 2007 г.
Hm,dobro e kato ideq,no imash oshte rabota po tretata chast )) I ima dosta povtoreniq v pyrvata. Bih te posyvetvala da go prerabotish-shte stane strahotno ))
dafi_bs #5, 18 Окт 2007 г.
много набързо го прочетох, макар че ми се стори дълго. хареса ми ама края не го бива. някак си този град ей така да изчезне ... хммм трябва да го промениш края, а то не пречи да свършва хубаво...
MiMcHeToOo #6, 21 Окт 2007 г.
хуху greenleaf.. фантазията ти е безгранична
SExy_i_OpAsnA #7, 08 Дек 2008 г.
малко е кратък края наистина, но пък е с ХепИ енД