Препоръчителен родителски контрол:
Тази приказка не се препоръчва за деца под 12 г. поради сцени на жестокост!

Здравейте, сега ще ви разкажа една история за себе си. Аз бях малка рибка, казвам се Ваньо, живях в едно малко езерце, където през уикендите се събираха много рибари. Така, тази историйка се случи в един от тези уикенди. Още когато се родих и започнах да разбирам рибешки, баща ми, големия рибок, ме учеше, че когато видя червей или нещо подобно във водата, да не се нахвърлям веднага. Първо трябваше да разуча, да обиколя периметъра, да проверя всички детайли и чак тогава да ям. Да, но проблемът започва от там, че малките рибки не се ловят с червей.

И така, един майски следобед около 1:34 ч. аз се разхождах из дълбините и си търсех плячка. Търсих дълго, но резултат нямаше. Точно когато се бях отчаял, сякаш от нищото, изникна моето спасение. Това беше едно топченце хлебец на много малка кукичка. За жалост аз бях толкова осверепял от глад, че и не забелязах тази иначе толкова симпатична кукичка. Усетих как хляба се спуска към стомаха ми, а кукичката пронизва хрилете ми и бликва кръв. Шуртеше толкова силно, че водата се оцвети в червено, нивото на езерото се покачи с 2 см. И точно когато си помислих, че всичко е свършило, че дните ми на земята са срещнали края си, нещо ме издърпа към повърхността. Оказа се едно момче, което ме е издърпало с малката си бамбукова въдица. Той подсуши раната ми, превърза я и ме сложи в един буркан с вода. След това ме отведе в някаква кутия, която по-късно чух хората да наричат дом, къща апартамент, гарсониера, блок, хотел, мотел, абе, по много различни и безсмислени начини. Там той ме хранеше и ми сменяше водата, все едно съм от купешките, красиви и многоцветни рибки. Почуствах се много специален, но въпреки това бях много самотен. Господарят ми ме виждаше колко съм унил и нещастен, но не искаше да се раздели с мен.Той ме обичаше, както и неговите родители, и неговата сестра, и братовчедите му и всички разбира се. Аз бях щастливо същество на непознато място в непознат свят. Минаха няколко години и аз пораснах, вече ми бяха сменяли буркана с по-голям няколко пъти. Бях минал на размер XXL.

Един ден господарят не можеше да ме гледа повече така заклещен и ме пусна на свобода. Отново бях в моето езерце, на същата дълбочина, но няколко години по-късно, когато се върнах при родителите си те сякаш видяха призрак. След това се хвърлиха на мен и ме разцелуваха (майка ми де). Празнувахме завръщането ми с останалите роднини и всичко си продължи по старо му.

!!!THANK YOU!!!

By:DIG

DIGHeaD
07 Септ 2006 г.

Коментари: 13
greenleaf #1, 15 Септ 2006 г.
abe...ribi razni tva s baba qga e mn po-gotino
Servantes #2, 17 Септ 2006 г.
Super e. Mnogo te biva v tia razkazi tip
GRebkinqta #3, 07 Септ 2006 г.
abe qko e!!! pozdravleniq men pone me kefi!!! prodaljavai v sa6tiq dyx 6tot ima6 razvinteno vaobrajenie koeto mi xaresva
katuty #4, 07 Септ 2006 г.
SUPER E!!!Kefi xaxax
chica #5, 07 Септ 2006 г.
abe malko e bezmisleno ama ina4e ne e 4ak tokoz lo6o
crazy_teen4e #6, 07 Септ 2006 г.
judistka_nepukistka #7, 07 Септ 2006 г.
Може да няма някакъв велик замисъл, но поне е коренно различно
dafi_bs #8, 08 Септ 2006 г.
mnogo e qko rqdko se namira ne6to veselo i nakraq s hubav krai
terito_gb #9, 09 Септ 2006 г.
eto edin pozotiven 4ovek...tolkova nesta iz4etoh dnes,4e ot tova imah nujda...bravo ,Ripk4
neni #10, 14 Септ 2006 г.
hehe mene me kefi ble mnogo e gotino hehe bravo
myxomopka #11, 14 Окт 2006 г.
spored men e super iaku!!!!
lizin #12, 14 Окт 2006 г.
ti mai si vzaimstval ot "Finding Nemo"...
DIGHeaD #13, 27 Окт 2006 г.
ami ne, tva sym go pisal v 4 klas, predi 8 godini...a "Finding Nemo" ne go znam koga izleze...a i ne sym go gledal