Наталия седеше на пода в стаята си, пушеше и гледаше как синкавият дим образува причудливи форми.
- Коя, по дяволите, съм аз? - запита се тя за стотен път. И си спомни всичко - обстоятелствата, довели я до сегашното и състояние, мъката, болката, забравата. Спомни си всичко.
Върна се година назад. Тогава беше мило и нежно момиче. Нямаше нищо особено в нея - просто поредната тййнейджърка, мразеща фигурата си, ходеща по дискотеки и ненавиждаща даскалото. Тогава се появи ТОЙ и разби живота и. Беше красив, беше мил, о, колко мил и вниматален беше! Всичко продължи два месеца, после той я заряза. Всичко стана по класическия начин: "Ако ме обичаш ще спиш с мен!", но тя не беше готова. Когато му го каза плахо и с надежда, че той няма да се ядоса получи студен душ. Сбогом тогава - отсече той безмилостно. Тя му се молеше, звънеше му, засипваше го с SMS-и, но той не се върна при нея. След известно време тя се отказа да го преследва, но болката остана. Ще го забравя! - реши тя един ден. И всичко започна. Дотогава цигарения дим я дразнеше и не можеше да изпие повече от една бира. Сега стана различно - пушеше, пиеше, спеше с всеки срещнат.
Този живот продължи половин година. И ето я сега, седяща на пода в стаята си, мислеща си как от момиче с принципи се беше превърнала в развалина. Огледа ръцете си от вътрешната страна. Бяха на дупки.
-Една, две, три... двайсет...- не можеше да ги преброи. Спомни си че след алкохола и цигарите дойдоха наркотиците. Започна с трева и LCD, след това стигна до хероина. Спомни си как крадеше бижутата на майка си, за да може да си осигури поредната доза.
-По дяволите шибания ми живот! - изкрещя Наталия на огледалото срещу нея. Загаси цигарата, отиде в кухнята и взе най-острия нож. След това се запъти към банята с ножа в едната ръка и кутията цигари в другата. Седна на плочките в банята, облегна се на ваната, вдигна лявата си ръка и се загледа в нея.
-Ти си безполезна - каза тя на ръката си, вдигна ножа и с едно рязко движение преряза вените си. Болката беше непоносима. Наталия отпусна лявата си ръка във ваната, а с другата отвори кутията с цигари. Беше останала само една.
- Последната ми цигара за този живот - каза тя и запали...

krava_i_polovina
27 Юли 2005 г.

Коментари: 11
zai4enceto #1, 27 Юли 2005 г.
Mnogo si e tajni4ko
crazy_teen4e #2, 29 Юли 2005 г.
milooo ti mnogo hybavo si pi6ela be... bravo na teb!!!Dovolna sym ot tebe ama e dosta tyjni4ko... sledva6tiq pyt da napi6e6 ne6to po-veselo
krava_i_polovina #3, 29 Юли 2005 г.
6te napi6a kolko veselo ti be6e na ekskurziqta do trqvna
crazy_teen4e #4, 29 Юли 2005 г.
eeeiiii ne me ostavi s taq ekskyrziq!!! ti gledai az da ne napi6a na teb kolko veselo ti be6e na ekskyrziqta
funny_bunny #5, 29 Юли 2005 г.
bojeeeeeee!trupki me pobivat!ama ina4e mnogo hubavo izmisleno,ne e prekaleno dulgo,nito prekaleno kuso!nqkoi put moje6 da napi6e6 i sledistoriq!!
krava_i_polovina #6, 29 Юли 2005 г.
6te se pomy4a da izmislq ne6to
funny_bunny #7, 29 Юли 2005 г.
4ekam s netarpenie!!!
tedinka88 #8, 25 Апр 2006 г.
mnogo e xubavo
BAILEYS #9, 19 Юли 2006 г.
za poreden put si napisala ne6to naistina stoinostno. no za sujalenie v razaza ti ima mnooogo istina, makar i predstavena leko zaobikolno. razkaza e srtahoten
angelova_gerka #10, 08 Окт 2006 г.
bravos slance moite pozdravleniq tova naistina e mn hubavo tajni4ko no stra6no dobre se e polu4ilo
siliiika #11, 26 Мар 2007 г.
xaxa gledaite da ne kajq az kolko zabavno vi be6e na ekskurziqta v Trqvna .... 4e sum i qven o4evidec