Синопсис

“Всичко се прее...цака, Пийт Тонг” е една комедия-драма базирана върху трагичния живот на световно известният ди джей Франки Уайлд. Приемайки формата на биография историята ни показва живота на Франки от момента, в който той е на върха и е един от най-известните ди джеи, минава през борбата му със заболяване и загуба на слуха, борба със зависимостта от наркотици и ни показва част от известните ни странни обстоятелства около неговото изчезване и това, че до ден днешен е в неизвестност.

Гениален в своята област, Франки Уайлд си проправя път до върховете на класациите за DJ и води разточителният живот на суперзвезда в своята вила-трофей на Ибиза със своята жена-трофей.
И точно там го застига трагедията. Франки е роден с прогресираща слухова дезориентация, която се изостря внезапно и го оставя само с едно частично функциониращо ухо точно преди началото на новият сезон в Ибиза. Останал само с 20% чуваемост в лявото си ухо, Франки не може да миксира повече. Тълпите почитатели го изоставят, звукозаписната компания го изхвърля, жена му го напуска и мениджърът му го изоставя напълно.
Франки изпада в дълбините на тежка депресия, единственото му желание е постоянно да е дрогиран и единствената му цел е да намери нови начини за друсане с кокаин.
Ще успее ли Франки да се измъке от бездната? Ще стане ли по-добър човек? Ще успее ли да се освободи от собствените си демони? Ще успее ли отново да си възвърне старата слава?
Иска ли да направи всичко това?
Когато не можеш да чуеш музиката това не е най-лесното нещо на света.
“Всичко се прее...цака, Пийт Тонг” ‚ е смешна и привлекателна комедия, показваща връзките между славата и здравият разум, заловени в мрежата на заразителните ритми на клубната сцена в Ибиза.

СПРАВКА ЗА АКТЬОРИТЕ

ПОЛ КЕЙЛ – ФРАНКИ УАЙЛД
Завинаги обикнат или намразен в театралната роля на “Денис Пенис”, ролята на Кейл като “Кени” в комедията на BBC 1 “2000 акра небе”, показва неговият талант на една изцяло нова публика и му донася широка известност във Великобритания.
Пол снима първият си филм за голям екран -"Blackball" през 2003 година, след което се появява в постановката "Dinner" на Wyndham`s Theatre, Лондон, а също така и в холивудската тийн комедия “Агент Коди Банкс 2”.

БЕАТРИЗ БЕТАРДА – ПЕНЕЛОПЕ ГАРСИЯ
Беатриз Бетарда е родена в Лондон, но отрасва в Лисабон, където играе на сцената на Националният театър. През 2000 година Бетарда се дипломира в London`s Guildhall School of Music and Drama с отличие. Наградена е със златен медал за най-добра актриса на годината и веднага се появява в Лондон в постановката Beyond a Joke на Кристофър Морган.Играе във филмите Peixe Iuna, на Jose Alavaro Morais’ и в американският сериал “Търсачи на реликви”

МАЙК УИЛМОТ – МАКС ХАГЕР
Награденият с награда Time Out за най-добър комик през 2002 г. канадец Майк Уилмот започва изявите си като гастролиращ комик през 1995 година и става един от най-известните комици във Великобритания. Появявал се е многократно на престижният Just For Laughs Comedy Festival в Монреал.


СПРАВКА ЗА ЕКИПА

МАЙКЪЛ ДОУЗ – СЦЕНАРИСТ И РЕЖИСЬОР
През последните десет години Майкъл Доуз не се измори да прави филми, които задължително печелят награди на едни от най-известните фестивали клас А.
Доуз е роден в семейството на ирландски емигранти и израства в Калгари.
След като се дипломира като икономист в един от най-престижните колежи -. Йеил, той започва да режисира късометражни филми, реклами и музикални клипове и в същото време да работи като редактор на пълнометражни филми.
През 2000 година снима своя първи пълнометражен хит FUBAR, който след премиерата си на Sundance Film Festival получава разпространение в целият свят.За този филм Доуз е наречен гении.
“Всичко се прее...цака, Пийт Тонг” е неговият втори кино филм.

ФИЛМОГРАФИЯ
It’s All Gone Pete Tong (2005)—сценарист и режисьор
FUBAR (Fucked Up Beyond All Recognition) (2002)—сценарист, режисьор и редактор
237 (2000)—сценарист и режисьор
Looking for Leonard (2000)—редактор
Bad Money (1999)—редактор

АЛЪН НИБЛО – ПРОДУЦЕНТ
След като завършва Националната Филмова и Телевизионна Академия на Великобритания Алън работи като оператор, режисьор и продуцент. Първият му кино филм като продуцент е големият хит ‘Human Traffic’ който беше дистрибутиран от и номиниран за наградата на BAFTA.
Вторият му филм ‘South West Nine’ също получи номинация на BAFTA и спечели пет награди на Британската Филмова Академия.

ДЖЕЙМС РИЧАРДСЪН – ПРОДУЦЕНТ
През 1997 година Джеймс е избран да бъде преподавател в Media Business School’s programme и да обучава европейските филмови и телевизионни изпълнителни директори.
На следващата година е нает от Pagoda Film and Television да открива нови таланти. Той е “откривателя” на Крис Пен (“Глудница кучета”), Пол Бетани (“Красив ум”).

БЕЛИЗ БОЛИГО – ОПЕРАТОР
Произлизащ от фамилия на фотографи, още като дете е оставен да си играе на един таван, пълен със стари негативи и увеличителни фотографски апарати. Така увлечението му към камерите и изображенията започва още от ранната му възраст и оставя отпечатък върху желанията му за кариера още преди да стане тинейджър.
Първите си стъпки той прави като започва работа като нещатен оператор в Унгария.След завършване на обучението си в Националното Филмово Училище на Веикобритания работи като кинематограф заснемащ телевизионни реклами, музикални клипове, документални филми и разнообразни драма-проекти на
Motion Picture Film, High Definition и Digi Beta.


ГРЕЪМ МАСЕЙ – КОМПОЗИТОР
Мулти инструменталист/ продуцент/ композитор/ DJ.
През 80-те започва като продуцент за звукозаписна компания преди да формира творческата формация за електронни танци 808State през 1987. 808State има множество топ 20 хитове и са един от от първите заслужаващи доверие формации в жанра (албум, живи представления) от двете страни на Атлантическия океан.
Това позволява на Масей да стане плодотворен продуцент и изпълнител на ремикси, независимо дали използва името на 808 или своето собствено име. Той продуцира и пише чарт-хитове като "Naked in the Rain" на Blue Pearls и " Army of Me” на Bjork и ремиксира и работи съвместно с редица съвременни артисти като Quincy Jones, David Bowie, Primal Scream, The Stone Roses, YMO, Afika Bambata, REM, Sound Garden, Brian Eno, Manic Street Preachers, New Order, Elbow.
Работил е също като композитор и върху много рекламни кампании за клиенти като Levi`s Orange, X Box, Microsoft, the RAF, Audi и т.н. Писал е също партитурите на много независими филми и телевизионни програми, в това число печелившият Shadowscan на BAFTA и ‘The Word’ на Channel 4.


БЕЛЕЖКИ ЗА ПРОДУКЦИЯТА

РЕЖИСОРЪТ МАЙКЪЛ ДОУЗ.

ПЪРВО ДОЙДЕ ЗАГЛАВИЕТО

Първо дойде заглавието. Бях в Лондон за заснемането на моя първи игрален филм FUBAR през Октомври 2002. Срещнах се с приятелка, който наскоро бе започнал работа във Vertigo Films и и дадох копие от FUBAR. Към края на седмицата тя ми се обади за да отида в офиса на нейните работодатели в Kentish Town.

Седнахме на чай и бисквити с Алън Нибло и Джеймс Ричардсън, двамата продуценти. Започнахме да си говорим за разни общи неща, времето и т.н. Тогава те се спогледаха и ми предложиха проекта It’s All Gone Pete Tong. Имаха името, мястото(Ибиса) и финансите, но цялостната идея и сценария все още витаеха във въздуха. Аз размислях върху офертата докато дъвчех още една бисквита и после приех. Алън и Джеймс бяха страхотни, мястото ми звучеше екзотично и парите бяха на място.. Всичко, което знаех за заглавието беше, че означава, че всичко се прецака, обърка. Стиснахме си ръцете и така Tong се роди.

ВСИЧКО Е В СЦЕНАРИЯ

Започнах писането на сценария през Февруари 2003. До 1ви Юли имахме сценарий за заснемане. Идеята за загубата на слуха се получи в третата чернова . Първите чернови имаха същите герои, но историята беше някак суха. Ставаше дума за DJ, той имаше проблем с кокаина, беше богат и правеше каквото си иска.
Глухотата бе просто най лошото и все пак правдоподобно нещо, което е възможно да се случи на един DJ. Една трагедия за нещо, което обичаш да правиш, причиняваща ти най-голяма вреда.

ИМЕТО Е ФРАНКИ УАЙЛД

Франки Уайлд не винаги е бил Франки Уайлд. В по-ранните копия го бях нарекъл Беитс Баталя, по името на един играч от NHL. Имаше също идея и за DJ Блинк. Тогава стигнах до идеята за Франки Уайлд.

Самият характер на героя бе вдъхновен от различни източници. Винаги съм си падал по характери, като симпатични мошеници, които веднага харесваш, характери като Лебовски (Големият Лебовски) и Емит Рей (Sweet and Lowdown). Синята хавлиена роба на Франки е намигване (поклон, препратка) към Лебовски. Исках Франки да има същия баланс, да бъде “таралеж в гащите”, но едновременно с това да си остава чаровник и да бъде харесван.
Относно уменията на Франки като DJ аз се обърнах към няколко души за вдъхновение. За чистите умения аз гледах от Лари Левън. Левън бе легенда, имаше подходящото отношение и бе перфекционист в DJ-ството. Открих много интригуващи истории за него. Той е спирал плочите по средата на аранжимента или е пускал една и съща плоча за да докаже своите необикновени умения. Никой не е можел да го достигне.

Относно позицията на суперзвезда аз взех пример от Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold). Няма по-голяма звезда от него – аз гледах как Пол носи клеймото на това да си толкова известен DJ и звукозаписен продуцент и се опитах да приложа този модел към Франки. Тогава се срещнах с Брандън Блок, който бързо се превърна за мен в модел за навиците на Франки. Брандън е всеизвестен с умението си да купонясва и аз исках Франки да има същата позиция сред феновете си и равнопоставените му.

РОЛЯТА Е НАПИСАНА ЗА...

Когато пишех, продуцента Алън Нибло ми препоръча Пол Кейл. Разменихме си записи с наши предишни работи, взаимно не харесахме работата си и решихме да работим заедно. Пол пасваше на общата картина, беше много забавен, разбираше отговорността на главната роля и импровизираше към смешното. Той беше също много подходящ за ролята физически, според сценария той трябваше да се превърне в развалина и той го очакваше и бе подготвен за това.

Бях виждал Майк Уилмът преди 9 години в комедийния клуб на Юк Юк в Калгари (Канада) където работех като портиер на входа. Той беше невероятен на сцената, неговото шоу никога не се повтаряше два пъти – винаги бе различно. Той дойде, за да чете Франки, но взе за 5 минути сценария за Макс и си тръгна с тази роля. Той просто го олицетворяваше.

Подбора на глухото момиче Пенелопе криеше доста опасности, но аз имах късмета да срещна португалската актриса Бетриз Батарда още при първият кастинг за ролята. Ролята изискваше много и цялата трета част на филма се държеше на Пенелопе. Но Беатриз съумя да се справи много точно с говоренето на Английски като глухонямо Испанско момиче и даже подхвърли няколко смешки. Освен това изглеждаше зашеметяващо на камерата. Обещахме и глухоням учител и тя пое ролята.
Половината от екипа дори не осъзнаваха, че тя може да чува до третия ден на снимачната площадка.

ЗАСНЕМАНЕТО – ИБИСА, ЕТО НИ!

Ибиса е прекрасно място, светлината става перфектна около 4 часа следобед всеки ден, но също е и много трудно място за заснемане на филм. Преди всичко е остров, така че всико трябва да се намери там. Всеки и всичко струва пари за да го докараш на острова. Това причиняваше големи проблеми на управата, опитваща се да организира всичко.

Второ, това е столицата на хедонизма в Европа. Хората не отиват в Ибиса просто да купонясват, те отиват там за да загубят напълно разсъдъка си. Екипа непрекъснато се бореше с изкушението да се слее с тълпите, което е причина снимките на филма да продължат през целия предвиден снимачен период.

Трето, острова е също така невероятно горещ, особено през Август. Ние прекарахме първите три седмици в потене и в оплакване от загубата на естествените ни минерали, ходейки нагоре-надолу по плажовете и нарушавайки спокойствието на туристите.

Адаптивен е ключовата дума при правенето на този филм. Някой ни даде лодка – добре, хайде да я използваме. За голямата клубна сцена се появиха 40 статиста – добре, ще трябва да се справим и стях. Обаче онова, което не достигаше на острова като организация, ние го набавяхме със своя хаос, който е попит от филма.

Пол Кейл и Майк Уилмът пристигнаха 5 дни преди снимките и аз ги посрещнах на летището. Олицетворението на успеха на Пол започна още в началото, когато няколко души дойдоха да ме питат дали това не е Dennis Pennis.

Докато го карах със семейството му към хотела, попитах Майк “е, какво мислиш за сценария?”. Майк ме погледна и каза “Сценарий?”. Той беше се връщал в Канада и приятелите му бяха видели FUBAR. Бяха го уверили, че аз работя без сценарий и че всичко, което трябва да прави е да има бързи реакции. Сега той беше изненадан, че сценарий има и че го чака много работа. Но той се напъна и запомни репликите.

НАЧАЛО НА СНИМКИТЕTE

Заснемането започна на 1-ви Август на едно голф игрище. Първите две седмици екипа пътуваше из острова в една редица от коли под наем и търсеше различни подходяши места. Пол Кейл нарани пръста на крака си и страдаше доста през тези първи няколко дни.

През третата седмица започнахме нощни снимки и обърнахме поглед към заснемането на клубните сцени. Това беше от изключителна важност за филма и изискваше специално внимание. Не работехме с такъв бюджет, че да можем да си позволим да наемем цели клубове и да ги изпълним със статисти, така че трябваше да работим в обичайните клубни часове.

Планът се състоеше в това да заснемем само Пол, когато клубът беше празен. После с каквито статисти се появяха да се опитаме да заснемем някои специфични кадъра на тълпата. След това клубовете Cream, Pacha и Manumission бяха любезни да ни пуснат да снимаме когато клубът беше пълен и тълпата подскачаше. Например Tiesto слагаше дълга плоча и ни оставяше да се промъкваме през тълпата за да заснемем специфични кадри с нея. В Cream дори ни позволиха да изградим фалшива DJ платформа точно до истинската и така успяхме да заснемем кадри, с които да свържем Франки с истинската тълпа.

THE HIGHLIGHT

Върховното постижение в заснемането на клубните сцени беше една понеделнишка вечер в Манумиссион (в Привилидж) – най големият клуб на света. Както беше написано в сценария Франки трябваше да се спусне към платформата на DJ-я от наклонените покривни греди, облечен като Исус Христос. Пол не беше го правил преди , така че му осигурихме уроци този следобед.
Вмъкнаха ни в истиското живо шоу в Мanumission, което се прави всеки понеделник. Тогава в 5:05 сутринта, запалиха голямото М и Франки се спусна от покривните греди – спуска се около 20 фута право в един басейн отдолу. Имахме възможност само за един кадър на тази сцена и ние я заковахме. Седем хиляди човека в заден кадър и това за един нискобюджетен филм!

Последните две седмици ние завършихме в основната вила като заснехме основната част от историята. След пътуването навсякъде из острова беше странно да ходиш на работа на едно и също място за две седмици.

Климакса на снимките във вилата беше последователността в стаята с възглавниците. Всъщност ние нямахме истинска възможност да заковем с пистолет възглавниците за стената, така че отделението по декорите започна да шие пиронени глави по възглавниците и да ги закрепва към стените.

Снимахме за една последна седмица в Лондон и завършихме и пакетирахме всичко на 16-ти Септември 2003. Пол беше оцелял след нараняването на крака си в първия снимачен ден и успешно бе преминал през интензивните снимки без никакви други наранявания. И тогава в последния възможен ден той се блъсна в един паркиран Moped и си счупи палеца. Нещата вървяха към приключване.

Беше едно наистина интензивно изживяване и всички ние се почувствахме странно да се върнем към цивилизацията и нормалното ежедневие. Аз се върнах в Монреал и няколко дни обикалях улиците като зомби, беше сюреалистично. След 10-дневно прекъсване, аз отидох в лабораторията за да започна сглобяването.

ПОСТ ПРОДУКЦИЯ
Тъй като звукът бе от изключителна важност за редакцията, моят саунд дизайнер Майкъл Маккан, с когото работя от много време, бе привлечен да работи при етапа на грубото изрязване.. Язовеца се нуждаеше от глас, Оглушаването на Франк имаше нужда от работа и уменията на Франки като DJ трябваше да се доразвият със музика.


Редактирането се извърши в Монреал и отне 4 месеца, тъй като аз взех 85 часа суров материал и го изрязах до два часа и десет минути. После всичко продължи в Лондон, където режисьора Стюарт Газард бе привлечен към редактирането. Като писател и режисьор, имах нужда да се отдръпна замалко и да оставя непредубедени очи да погледнат филма и изрязването.

След още три месеца инзивно редактиране ние заключихме продукцията на 15-ти Юли 2004. Пост продукцията се премести след това във Ванкувър, Канада за последния етап. Филма беше ко-продукция на Канада и Великобритания, така че канадския продуцент пристигна за да поеме грижата за принтирането.

Направихме премиера на филма на 13-ти Септември на филмовия фестивал в Торонто. Беше едно дълго и странно пътуване със задоволителен край. Филмът спечели Best Canadian Feature на фестивала.

‘ФРАНКИ УАЙЛД’ – ПОЛ КЕЙЛ
Веднага щом прочетох сценария и се срещнах с Майк Доуз, знаех, че трябва да играя Франки Уайлд. Бях заинтригуван от Майк и успокоен, смяхме се и аз получих огромен заряд от въодушевление относно това как ще хвърля всичко в този филм, наистина ще се въплатя в този човек, който просто умирах да играя. Това беше Rock n Roll филм.

КАК ДА БЪДЕШ DJ ЗА 10 ДНИ

Потренирах малко да бъда DJ с Лол Хамънд (музикален супервайзър). Мистър C беше на моя полет до Ибиса и аз го проучвах. Винаги съм мислел, че е готин дядка. Отидох при него и му казах, че изглежда като младия Пол Симонен (The Clash) и ние си раменихме номерата. Той вероятно ме взе за някакъв stalker защото се мотаех около платформата на DJ-те и го гледах как свири няколко пъти преди да започнем снимките. Беше ми много полезно. Той прави всичко някак без усилия и изглежда сякаш е в свой собствен свят, което мисля, че пренесох и в образа на Франки.

Купих си също и няколко запушалки за уши, защо да се правя на глух? Прочетох автобиографията на Кейт Моонс (the Who) и за мен тя бе истински разтърсваща. Знаех вече всички шантави неща, но низостите далеч отвъд надмогнаха най-накрая висините и в крайна сметка това бе Франки.

ИБИСА
Когато бяхме на Ибиса, топлината беше доста интензивна и ми отне малко време за да свикна. Режисьорът Майк и аз бяхме внимателни един към друг и вероятно би било честно да кажа, че аз не си държах сметка всъщност колко много харесвам този човек докато всичко не свърши и сега го считам за добър приятел. Доверявам се на представите и идеите му напълно. Той извади наяве толкова много от мен, когато ме е молел да направя нещо екстремно, аз съм го правел, а после и обратното за да проверя реакцията му.

Мисля, че голямата повратна точка дойде след сцената със спускането в Manumission (началната сцена във филма) – той ме прегърна така силно след това, че помислих, че ще ми счупи ребрата. Той крещеше и викаше като голямо дете, напълно отдаден на радосста си.

НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА
Имах много хубави моменти при заснемането на филма, но ако трябва да спомена някое партито във вилата беше невероятно снимане през ноща. Беше много дълга работна нощ! Да ближеш жаби, да се целуваш и да повръщаш върху напълно непознати хора. Да стреляш с фойерверки по хората, да танцуваш като смахнат докато най-накрая помислиш, че ще получиш удар, все такива изключителни неща. Да бъдеш ескортиран от DC 10, да бъдеш спуснат над 8,000 човека, облечен като Исус в Manumission, да скочиш в басейна и после да бъдеш DJ за 20 минути – всичко това беше невероятно. Да гръмнеш озвучителната система в Amnesia, е нещо, което бих вписал в CV-то си, но преди всичко друго бих искал да кажа, че най-хубавият момент беше работата ми с този прекрасен екип.

МОМЕНТЪТ НА НАГРАЖДАВАНЕТО
Бях толкова развълнуван да спечеля наградата на филмовия фестивал в Торонто. Когато Майк ми се обади за да ми каже новината, аз всъщност се разплаках от радост, бях така развълнуван. Майк, Алън и аз - всичките бяхме много изнервени в нощта на премиерата. Реакцията накрая на филма беше невероятна. Има един момент някъде по средата на филма, където Франки взривява тъпанчето на ухото си в студиото и му потича кръв от ухото – тогава цялата публика въздъхна едновременно. Това беше момента, в който публиката ни показаха, че им пука за Франки Уайлд и ние всички се спогледахме през редовете в залата със стиснати юмруци.

ГОВОРЕЩИТЕ – ПРЕПОРЪКИ ЗА ФРАНКИ УАЙЛД

ЧАРЛИ ЧЕСТЪР (CLUB PROMOTER)
Легендарен основател на клубове, предимно разположен на Ибиса в момента.
Чарли управлява високоуважаваният ‘Cowboy Records’ и се счита за един от най-добрите PR-и и един от най-харизматичните личности на танцовата сцена.
Винаги усещащ пулса на времето той е един от хората, които стои зад легендарнoto събитие Circo Loco във величествения DC10, състояло се директно под пътя на полетите близо до основното летище на Ибиса. Винаги с добра история, Чарли е един от най големите характери на сцената.

БАРИ АШУЪРТ (DJ/ МУЗИКАНТ)
Бивш управител на клуб, Ашуърт продължава с формирането на Deja Vu (имат хит в Wooden Tops track ‘Why Why Why’. След това Ашуътр започва Dub Pistols и записва два отлични, признати от критиката албуми ‘Point Blank’ и ‘Six Million Ways To Live’, последният със вокалите на легендарният реге изпълнител Хорас Анди и бившият фронтмен на Specials Тери Хол.

ПОЛ ВАН ДАЙК (DJ)
През 1999 Английското списание “DJ” избира Пол измежду DJ-легендите Fatboy Slim (2) и Paul Oakenfold (3) за “Най-добър мюзик мейкър”. На музикалните награди в Лондон през 1999 той получава наградата “На-добър международен DJ”. Неговото “Cream” шоу в Петък вечер в Amnesia в Ибиса е станало легендарно и той без съмнение може да бъде наречен един от най-известните DJ-и в света.

ТИЕСТО (DJ)
Наричан “най-добрият DJ на света”, неговият ремикс на “ДЕлириум” в изпълнение на Сара Маклаклан – Тишината, е първото house-парче, което изобщо е излъчено през деня по радиостанция в Щатите и изкарва четири седмици в музикалната класация топ 10 на Великобритания. Освен че е единственият DJ в света, който запълва 25-хиляден стадион със солово изпълнение Тиесто също така е ремиксирал различни парчета за международни артисти като Моби и Кошийн.

САРА МЕЙН
Работеща в легендарният на острова нощен клуб Pacha, Сара е изградила значителна репутация пред света и на острова. От Сидни, Австралия тя е всеизвестна на острова с това, че миксира на 3 дека. Непрекъснато миксирайки между трите дека, заредени с харизма нейните дърти хаус парчета с добавен фънк са се превърнали във връхна точка за тълпата в Pacha.

ДАНИ УИТЪЛ (ДИРЕКТОР НА PACHA)
Многообичан на острова герой, роден в Англия, но сега обитател на Ибиса, Дани е управителен директор и програматор на влиятелният нощен клуб Pacha. Докарвайки съзвездие от топ DJ-и от целия свят, Дани е съумял да задържи Pacha в предните редици на клубната сцена на острова.

КАРЛ КОКС (DJ)
Мъжът с най-голямата усмивка с бизнеса - Карл е бил начело на клубната сцена от създаването и през 1988. Доказана световна суперзвезда, имащ време за всеки, той е истинският 4- деков магьосник. Удивителен технически, той със сигурност може да развълнува всяка тълпа и непрекъснато изнася представления из целия свят във всички най-престижни клубове. Присъствието му на клубната сцена на острова е всеизвестно. Карл има малка роля в класическия филм, носител на награди ’Human Traffic’.

Със съдействието на ПРО ФИЛМС ООД.

Teenzona_team
14 Септ 2006 г.

Коментари: 6
katuty #1, 16 Септ 2006 г.
Govori se 4e filma e hubav no kolko e vqrno nemoga da kaja ina4e po opisanieto izglejda 4e 6te e qk no...
Slim_shady_girl #2, 14 Септ 2006 г.
4uh 4e filma dosta si go biva
GRebkinqta #3, 14 Септ 2006 г.
ne sam go gledala ako ima nqkoi koito da go e gledal neka izrazi mnenie za ilma dali stava ilki e palen byklyk! men mi se stryva 4e si zaslujava da go gleda6
zizi #4, 14 Септ 2006 г.
zvu4i dobre...
Hilary #5, 22 Септ 2006 г.
Ne mislq da go gledam!Predpo4itam Monster house
tonzito #6, 26 Фев 2008 г.
UniKAlen fiLM..OPreDEleNo Si ZaSulujAvA dA gO gLeDasH