Над 250 "стопани" и техните домашни любимци се борят за наградите във фотоконкурса на zar.bg Избори 2009... за домашен любимец. Играта продължава до края на юни, в през юли ще бъдат обявени и имената на победителите.

От край време кучето и котката си оспорват първото място в битката за любимо животно в домашната фауна. Резултатите от тези избори обаче могат да отклонят двубоя в полза на слона. Затова за коректното отразяване на прогнозните, междинните и крайните резултати се доверяваме на зоркото око на Гларус Интернешънъл.

За да участваш в нашата "животинска" галерия, снимай (с мобилен телефон или фотоапарат) твоя домашен приятел и ни изпрати снимка чрез онлайн-формата. Единственото задължително условие е фотографиите да са свързани с твоя домашен любимец.

Най-добрите "стопани" ще спечелят награди уикенд за двама в хотел Рила Боровец, предвидили сме награди и за домашни любимци.

Редакцията на zar.bg, както и Гларус Интернешънъл нямат отношение към крайните резултати във фотоконкурса, т.е. - печелят снимките, събрали най-много гласове.

ТУК можеш да видиш условията за участие и да гласуваш за твоя фаворит.

Teenzona_team
14 Юни 2009 г.

Коментари: 1
dafi_bs #1, 15 Юни 2009 г.
в този сайт са доста нагласени нещата аз все пак се регистрирах, за да покажа моя цветко http://zar.bg/izbori2009/view_sni mka.php?izbori2009_id=364