Събудете се в Рая с магията и блясъка на новата чил-аут компилация Dubai Chill Lounge vol. 2!

Компилацията Dubai Chill Lounge се превърна в най-доброто средство за релакс и приятно прекарване, което можеше да бъде намерено на музикалния пазар през последните няколко месеца. Десетки почитатели на чил-аут и лаундж музиката пък засипаха пощата на “Ка мюзик” с поздравления за проекта.

Логично, сега идва и продължението на тази успешна колекция – албумът Dubai Chill Lounge vol. 2, който продължава традицията да събира на едно място нови релаксиращи парчета. Стиловата насока на колекцията също е запазена и тук са включени интересни чил-аут и лаундж парчета. Общата бройка на траковете е 14, което означава повече от час приятна и изискана мелодия, перфектна за фон по време на вашето пътуване, докато четете любимата си книга, или се забавлявате с любимите си хора у дома.

Заглавията на изпълненията, събрани тук сами говорят за настроението, което албумът носи – Jumeira Drive, Dessert Mystique, L’Amour, Wake Up In Paradise. “Събудете се в Рая” с ориенталската мистика и блясъка на чисто новото чил-аут заглавие от каталога на “Ка мюзик”. Изискан релакс и невероятно стилно звучене, съчетаващо качествена съвременна музика и акустични мелодии, характерни за екзотична дестинация като Дубай – всичко това можете да откриете на едно място в новата компилация Dubai Chill Lounge vol. 2

Tracklist:

1. Manoa – Jumeira Drive
2. Dreamscape – Dessert Mystique
3. Chilling Crew – For Better Moments
4. Kosta Rodrigez – Blue Grass (I’m In Love)
5. Café Americaine – L’Amour
6. Frank Borell – Somber moods
7. Plasma – Spring
8. Chilling Crew – Frozen Time
9. Hypnotic – The Four Elements
10. Frank Borell – Wake Up In Paradise
11. Chilling Crew – Space Rumba
12. Kosta Rodrigez – Purple Sky
13. Manoa – Walk This Way
14. Chill Orchestra – Battlefield part 2

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
17 Окт 2007 г.