С бурни аплодисменти стартира тринадесетата по ред световна обиколка в кариерата на Дзукеро, световноизвестният музикален идол, когото очакваме и в България на 4-ти май по покана Жокер медиа. Цяла Германия се изправи на крака в началото на миналата седмица, когато от Франкфурт стартира вълна от мега концерти с главен герой Дзукеро. Същият се готви да превземе и българската публика с уникално ефектно шоу в зала 1 на НДК, което без съмнение ще е черешката сред събитията в празничните дни в София. Колекцията му от хитове "All The Best" (издадена в България от Вирджиния Рекърдс/Universal Music Group), която ще огласи и Зала 1 на 4-ти май в абсолютно Дзукеро стил, вече е с диамантен статус, благодарение на изключителните продажби, на които се радва не само в Италия.

Организаторите довериха, че темпераментният италианец, майстор на блуса и фен на шапките, за шоуто си у нас ще се заеме изцяло с настроението на публиката, а осветлението и звука ще довери в ръцете на Жокер медиа. В празничния ден за себе си и екипа от страхотни музиканти, с които пристига, Дзукеро е поръчал специално италианско вино. Менюто му ще включва още семпла храна, безалкохолни напитки и най-очакваното от Дзукеро - мармалад, който явно е сред любимите му лакомства още от дете.

Италианецът, който не крие симпатиите си към българите и не веднъж е показвал, че ни чувства близки по сърце и душа и този път ще направи изключителен жест към младите кандидати за слава от най-успешното музикално шоу Music Idol 2, което у нас се излъчва по bTV. А дали вече си има фаворит, ще разберем от него в деня на пристигането му.

Захарният изпълнител, който в свое интервю споделя, че може да бъде и горчив, обещава на феновете в залата само сладки емоции и истински тайфун от хитове.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
17 Апр 2008 г.