Режисирано от Стюарт Коупланд, DVD-то на Police съдържа архивни кадри от периода 1978 – 1984 г., записи зад сцена, неизлъчвани досега кадри и 60 от най-рядко излъчваните изпълнения на групата.


През 1978 г., когато бях част от упорита рок банда, наречена Police, успях да събера достатъчно пари, за да си купя камера Super 8. От мига, в който погледнах през нея и понечих да снимам, започнаха да се случват удивителни неща. Чувствах се сякаш гледам неизлъчения още филм как групата ни запали искрата, която освети света за нас. EVERYONE STARES е този филм.”
Стюарт Коупланд


Everyone Stares: The Police Inside Out е документален шедьовър за най-бляскавия период от историята на рок групата. Филмът проследява формирането на Police през 1978 г., върха им през 1982 г. и последвалата раздяла през 1984 г. Режисиран от барабаниста на групата Стюарт Коупланд и заснет с неговата Super 8 камера, филмът e прожектиран за първи път в началото на тази година (22-ри януари) на представяния от Робърт Редфорд “Сънданс Филм Фестивал”.

Документалният филм проследява израстването на Police от млада и амбициозна група до международни звезди. Това е необичайно и завладяващо представяне на един музикален феномен. Коупланд не само предвидливо е заснел уникални моменти от живота на групата, но 27 години по-късно превръща хобито си в ярък и жив филм. Гласът на Коупланд води зрителя по време на всеки един от кадрите, което помага на феновете по-добре да усетят историята на една от най-големите рок банди в света. Благодарение на съвременните компютърни технологии, барабанистът и автор на DVD-то подобрява качеството на звука и картината на своя филм.

За първи път

Забележителните сцени включват момента на първата истерия по Police след техен концерт на Острова, първата среща с A&M Records в Ню Йорк, първата пресконференция в Лос Анджелис, едни от първите звукозаписни сесии в Холандия и кадри зад и на сцената от известни международни фестивали.

Музикалният фон се състои от концертни изпълнения, както и студийни записи. Представяйки повече от 60 песни на Police, филмът предлага шеговит, лесен за възприемане и искрен облик на света на рока. DVD-то, разбира се, включва най-популярните песни на групата – So Lonely, Roxanne, Can’t Stand Losing You, Message In A Bottle, Don’t Stand So Close To Me, De Do Do Do De Da Da Da, Every Breath You Take и Wrapped Around Your Finger.

Някои от изпълненията на Police са преработени от Коупланд, който им вдъхва нов живот.


Съдържание:

1. Първите две години
2. Как купих тази камера
3. Може да звучи странно...
4. Европейски летни фестивали
5. Близо до теб
6. Първото безумие
7. Разговор с камерата по време на шоу
8. Рок звезда тършува крайпътен магазин
9. Рус живот
10. Преглед на новините
11. Zenyatta Bull Rings
12. Арена Бенд в Америка
13. Do Do Inna Show Show
14. Животът е като клип на “Дюран Дюран”
15. Японски валентинки
16. Нещастни в Монсерат
17. Завладяването на света
18. Ето за това дойдохме
19. Американски фестивал с истински камери
20. Финални надписи

Със съдействието на Вирджиния Рекърдс/ Юнивърсъл Мюзик.

Teenzona_team
17 Окт 2006 г.