Датското дуо “Инфърнъл” без съмнение е № 1 на денс-поп музиката в Дания. Европейският им хит "From Paris To Berlin" дълго време престоя на челните места в клубните чартове и плейлистите на водещите радиостанции, а сега по неговите стъпки върви и новият им сингъл “Keen On Disco”. И двете песни са част от третия албум на “Инфърнъл” "From Paris To Berlin" (Magic Records/Вирджиния Рекърдс), който е издаден в над 32 страни.

"From Paris To Berlin" е единствената песен на датски изпълнители, номинирана за Nordic Music Awards 2005 – музикалните отличия на Дания, Швеция и Норвегия. Номинациите са на базата на продажби на териториите на тези три страни, а зрителите са тези, които решават кой в крайна сметка да вземе статуетката. Тази година “Инфърнъл” победиха. Те не само излязоха първи на сцената, за да изпълнят на живо най-големия си хит, но и си тръгнаха с приз за Best Nordic Act!

Само преди месец “Инфърнъл” откриха церемонията по връчването на музикалните награди на най-голямата европейска радиоверига NRJ, които се раздават ежегодно в Кан, и си тръгнаха с две статуетки – за най-добри артисти от Скандинавия и най-добри артисти от Дания.

Със съдействието на Virginia Records.

Teenzona_team
15 Фев 2006 г.

Коментари: 2
Bugsy #1, 15 Фев 2006 г.
Хах, мадамата не Ви ли прилича на Стефка Костадинова?
jaki_sexy #2, 16 Фев 2006 г.
ami 4estno kazano ima nqkva prilika...