Една от най-търсените чилаут колекции на музикалния пазар разкрива своя пълен блясък с повече от седемдесет минути пленяващи и екзотични мелодии за релакс, събрани в новата компилация Dubai Chill Lounge vol. 3

Мистично, стилно, модерно, приятно, екзотично, релаксиращо, романтично… всички тези определения бяха използвани от критици и фенове в последната година, за да опишат невероятното звучене на колекциите от серията Dubai Chill Lounge. След големия успех на първата и втората част от поредицата, сега е време и за Vol. 3 на една от най-търсените чил-лаундж компилации у нас.

Новото издание на колекцията има пред себе си задачата да задоволи изискванията на феновете, които са свикнали запазената марка на Dubai Chill Lounge да представя качествена чилаут музика с акустични лаундж елементи и характерни за дестинация като Дубай мелодии. С други думи – летвата е поставена високо. Dubai Chill Lounge vol. 3 не само, че се справя успешно с това предизвикателство – тук като че ли са събрани най-добрите чил-лаундж парчета в историята на музиката. Patrick Marsh и Michael Steep с легендарното
My Lovin’, Calido и чувственото El Calor, законодателят в стила Chillwalker с парчето Alina – това е малка част от траклиста, която е достатъчна, за да ни убеди, че скоро едва ли ще излезе по-красива чил колекция от Dubai Chill Lounge vol. 3.

Прави впечатление фактът, че 12-те песни в новия албум са определено по-страстни и романтични. Мелодиите, които те развиват в минимум шест минути пък са най-точно казано “разтапящо красиви”. Тук е включена една прекрасна селекция от чилаут музика, която също така притежава очарованието на Дубай. Парчетата носят едновременно нотка екзотика и ориенталска страст, модерният изискан звук на мегаполиса и роматичния полъх на едно от най-красивите кътчета на земята.

TRACKLIST:
1. Kid Coconutz – Take On Me
2. Skyway – Golden Memories
3. Patrick Marsh vs Michael Steep –
My Lovin’
4. Citrus Jam – Indian Lounge
5. Deeparture – Point Of No Return
6. Sofa Sweeper – Broken Romance
7. Chillwalker – Sentimental Sunshine
8. Kid Coconutz – Needed Moonlight
9. Calido – El Calor
10. Deeparture – Only Tears
11. The Man Behind C – Wherever I Go
12. Chillwalker – Alina

Търсете Dubai Chill Lounge vol. 3 на музикалния пазар, от “Ка мюзик плюс”.

Teenzona_team
19 Юни 2008 г.