Перфектната лятна почивка този сезон има своето ново изкушение – колекцията Mykonos Chillout Café. Новият албум, който сега излиза на музикалния пазар у нас е “големият диамант” в короната на чилаут компилациите и представлява един изискан коктейл от 12 релаксиращи парчета с подчертано морски саунд. Траковете, включени в настоящата колекция черпят вдъхновение от шепота на вълните и нежния бриз край плажа. Носещ името на гръцкия остров, музикалните влияния в този проект са основно средиземноморски и проследяват характерни елементи, срещащи се по бреговете на морето - от Гърция до Испания. Остров Миконос е една от най-развиващите се туристически дестинации в южната ни съседка, като натрупа голяма популярност благодарение на космополитния си характер и интензивен нощен живот. Ето защо, новата морска чилаут колекция носи името именно на този остров.

Въпреки основно електронното звучене, благодарение на което Mykonos Chillout Café успява да пресъздаде картината на галещи брега морски вълни, тук най-интересните моменти са акустични. Запомнящите се мелодиите са изсвирени от китари, саксофон и други духови инструменти, и са подкрепени от екзотичния фон на различни перкусии. В част от парчетата пък, изисканият саунд е подчертан и от изкусителни женски вокали. Всичко това превръща колекцията Mykonos Chillout Café в един от най-добрите музикални начини за релакс, като в същото време носи и актуалната звукова картина на морето.

Съдържание на албума:

1. Paradise Blue – Sun Of Haleakala
2. Smash – Pour Lina (Wide Feelings mix)
3. Frank Borell – Say That U Want Me
4. Manoa – Harmonic Slide
5. Sleeptalker feat. Anette Paradies – Velvet Lounge
6. Jazz Connection – Pink Horizon
7. Green Lemon feat. Magica Fe – Sentimental Image (Latin Jazz Mix)
8. Sofa Sweeper – Welcome 2 Paradise (Dark Wave)
9. Frank Borell feat. Jenny Kiwool – Dellbao (Mystic Word Mix)
10. Paradise Blue – Deep Blue Sea (Chillgroove Mix)
11. Orange Music – Foolin’ (Sad Morning Mix)
12. Jazz Connection – Saxy Nightflight

Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
28 Юли 2008 г.

Коментари: 2
dafi_bs #1, 30 Юли 2008 г.
в гърция сега има пожари... гърците са в траур
f_lora #2, 31 Юли 2008 г.
те за тва бързат да издадат колкото се може повече албуми,да не би да изгори цяла Гърция и да няма кво да оставят на света