Новият сингъл на Елизе – Lovesick оглави актуалното издание на официална еърплей класация на България. Песента на холандската поп принцеса е на първо място тази седмица, като най-излъчваното изпълнение в радио- и тв- ефира у нас за периода 7-13 юли. Данните са от наскоро стартиралия официален еърплей чарт у нас, който се прави от международната компания Nielsen Music Control.

Lovesick пък е петият хит сингъл в кариерата на младата певица, която преди две години пя на живо и у нас. След суперуспешни парчета като Into Your System, I’m No Latino, Automatic, холандската певица е на път да се превърне в най-горещото име това лято с новото си изпълнение. То е пилотен сингъл към новия албум на Елизе, който се очаква да бъде издаден през есента. Парчето Lovesick залага на познатата формула за успех – заразяваща поп мелодия със силен денс бийт, който зарежда с настроение и е подходящ както за радио ефира, така и за препълнените клубове. Видеото към изпълнението също е изключително зрелищно, а медиите в Холандия коментираха, че това е най-секси клипът, който младата певица е снимала в кариерата си. Сингълът достигна високи позиции в родината си, като още в седмицата на издаването бе обявен за Smash Hit, но първото място у нас е най-големият успех на Lovesick за момента.


Парчето ще бъде включено и в предстоящата лятна суперкомпилация Super Summer Hits 2008, която ще бъде издадена на музикалния пазар у нас в средата на седмицата.

Видеото можете да видите тук:


Със съдействието на Ka Music +.

Teenzona_team
17 Юли 2008 г.

Коментари: 6
f_lora #1, 17 Юли 2008 г.
Парчето е много добро!Първия път го слушах без да гледам клипа и гласа на Елизе ми заприлича на тоя на Vessy Навява ми много приятни мисли тая песен
nemo #2, 18 Юли 2008 г.
BOZAAAAA
Shemet_ #3, 18 Юли 2008 г.
ma e qka madamata ot posterra
v1k170 #4, 19 Юли 2008 г.
ujasno typa pesen ...
f_lora #5, 19 Юли 2008 г.
за теб тъпа,но на някои им харесва
Mality #6, 23 Юли 2008 г.
Аз също много харесвам тая песен.. Танцувална, запомняща се ... тип комерс, които рядко ми допадат,но тази ме кефи